Χρυσάφι από τις κοπέλες μας στους ΑΜΚΕ!

Όλες με χρυσά μετάλλια στο στήθος, θα επιστρέψουν οι πετοσφαιρίστριες της Ανόρθωσης που έλαβαν μέρος στους Αγώνες Μικρών Κρατών του Λουξεμβούργου, με τις Εθνικές ομάδες σάλας και beach volley.

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε ο τελικός του Beach Volley γυναικών, όπου η δική μας, Μαριώτα Αγγελοπούλου, μαζί με την συμπαίχτρια της Μανωλίνα Κωνσταντίνου που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κέρδισαν με 2-0. Κατέκτησαν την πρώτη θέση χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ, κερδίζοντας κατά σειρά Μάλτα, Μονακό, Λιχτενστάιν και το Λουξεμβούργο (διοργανώτρια χώρα) στον τελικό. Το έργο των κοριτσιών δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού αγωνίστηκαν σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από ότι έχουν συνηθίσει, υπό βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες.

Απόλυτα πετυχημένη ήταν και η παρουσία της Εθνικής Γυναικών στην σάλα, αφού και εκεί η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας κατά σειρά Ισλανδία (3-0), Σαν Μαρίνο (3-1) και Λουξεμβούργο στον τελικό (3-0). Λίμπερο της Κυπριακής ομάδας, η δική μας, Χριστιάνα Δαϋίδ που αγωνίστηκε σαν βασική σε όλα τα παιχνίδια. Στην θέση της ακραίας, η επίσης νταμπλούχα με την ομάδα της Ανόρθωσης, Μαρίνα Λαβρούκ από την Ουκρανία (στους ΑΜΚΕ κάθε χώρα δικαιούται να χρησιμοποιήσει και μια ξένη παίχτρια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της). Πολύ καλή η παρουσία της Λαβρούκ, τόσο στην επίθεση όσο και στην υποδοχή, και δεν είναι τυχαίο που την πήρε μαζί του ο προπονητής της Εθνικής μας.

Στις 17:00, αγωνίζεται και η Εθνική Ομάδα των ανδρών μας στον τελικό, με αντίπαλο επίσης το Λουξεμβούργο. Στην εθνική, από πλευράς Ανόρθωσης συμμετέχουν οι Γιάννης Κοντός, Γαβριήλ Γεωργίου, Άνθιμος Οικονομίδης, Νικόλας Χαραλαμπίδης, και Γιώργος Χρυσοστόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ