Πρωταθλητές οι λεβέντες του κλιμακίου Λεμεσού!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τέλος της χρονιάς για την ομάδα μας των 2000, του κλιμακίου Λεμεσού, των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Ανόρθωσις Αμμοχώστου”. Στο μεγάλο τελικό, στο Παραλίμνι, κέρδισε με 2-1 τη Νέα Σαλαμίνα, κατακτώντας το πρωτάθλημα Grassroots της ΚΟΠ.

Μέσα από μια δύσκολη σεζόν, με ιδιαίτερες συνθήκες αφού ήταν η πρώτη χρονιά αναδιοργάνωσης του κλιμακίου Λεμεσού με αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, οι λεβέντες μας κατάφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Στα του παιχνιδιού, διεξήχθη μια σπουδαία αναμέτρηση, με τους αντιπάλους να μπαίνουν νωρίς, μόλις στο πρώτο λεπτό, μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με την υπεροχή να εναλλάσσεται ανάμεσα στις δυο ομάδες και να δημιουργούνται εκατέρωθεν φάσεις για γκολ. Η ομάδα μας, υπό την συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθων που αψήφισαν τη ζέστη και την απόσταση μέχρι το Παραλίμνι, ευτύχησε όντας πιο ψύχραιμη και προσεκτική, να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει τη νίκη με 1-2. Μια νίκη και ένα τρόπαιο που πανηγυρίστηκαν έξαλλα από παιδιά, γονείς, προπονητές, διοικούντες και φίλους του κλιμακίου μας.

Πρέπει να αναφέρουμε το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ήταν ένα πραγματικό βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στις δόξες στις Αμμοχώστου, το οποίο κύλησε σε αθλητοπρεπέστατα πλαίσια. Συγκίνηση προκάλεσε το άκουσμα του ύμνου της Αμμοχώστου για λογαριασμό και των δυο ομάδων.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Δημητρίου, Ιωαννίδης, Γ. Θεοφάνους, Δρουσιώτης, Μανώλη, Κωνσταντίνου, Χοίρας, Παντελή, Παπαϊωάννου, Κ. Θεοφάνους, Νικολάου, Τσαγγάρης, Τσοκκάς, Μιχαήλ, Λαζαρίδης, Ρουβάς, Ζαχαρία.

 Πηγή: http://www.anorthosisfclem.com/archives/1220

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ