Χρίστος Μαραγκός… «reloaded»!

Γεγονός είναι η φημολογούμενη επιστροφή του Χρίστου Μαραγκού στη Μεγάλη Κυρία, μετά από ένα χρόνο, για τέταρτη(!) φορά στην καριέρα του! Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τη Δευτέρα θα είναι παρών στην πρώτη ανεπίσημη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Χριστάκη Κασσιανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας μας:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόκτηση του Χρίστου Μαραγκού ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τα δύο επόμενα χρόνια. Υλοποιήθηκε μία ακόμη επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας και η ομάδα ενισχύεται σημαντικά στην μεσαία γραμμή.

Μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση της απόκτησης διαδραμάτισε και  η έντονη επιθυμία του Μαραγκού για επιστροφή στην ομάδα γεγονός που ενισχύεται από την όλη στάση του στη οικονομική πτυχή της συμφωνίας όπου αποδέχθηκε την πρόταση μας χωρίς καν να διαπραγματευτεί αν και είχε ενώπιον του πολύ καλύτερες οικονομικές προτάσεις.

Το γεγονός αυτό τον τιμά ιδιαίτερα και αποδεικνύει την αγάπη του προς την Ανόρθωση. Τον ευχαριστούμε για την όλη στάση του και τον σεβασμό που επέδειξε προς την Ανόρθωση, τον καλωσορίζουμε και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ