Το παράδειγμα της Εθνικής Νέων

Η προχθεσινή νίκη της Εθνικής Νέων Κύπρου απέναντι στο μεγαθήριο που ονομάζεται Ολλανδία, απέδειξε και πάλι ότι οι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλο ταλέντο, αλλά για να το δούμε σε επίπεδο ανδρών πρέπει αυτοί οι νεαροί να πάρουν ευκαιρίες στις ομάδες τους.

Οι νεαροί της Ολλανδίας που έχασαν από την Εθνική μας, αλλά και αυτοί της Γερμανίας που δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Εθνικής μας μας μερικές ημέρες προηγουμένως, στα επόμενα ένα δύο χρόνια θα είναι βασικά στελέχη των ομάδων τους, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί εξ αυτών να εξελιχθούν σε ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας.

Στην Εθνική Νέων της Κύπρου, αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης που αποδεδειγμένα έχουν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν πήραν ευκαιρίες παρά μόνο σε κάποια φιλικά. Ανδρέου και Λοιζίδης είναι ποδοσφαιριστές που αν πάρουν χρόνο συμμετοχής, μπορούν να γράψουν ιστορία και να εξελιχθούν σε σημαντικότατους ποδοσφαιριστές για την ομάδα μας.

Για αυτό και ο κ. Κασσιανός θα πρέπει να δώσει αυτές τις ευκαιρίες στους νεαρούς της ομάδας. Δεν λέμε ότι απαιτούμε μία εντεκάδα από νεαρούς, αλλά δεν χρειάζεται να γεμίσει η ομάδα με ξένους ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας και να στερήσουν το δικαίωμα στους δικούς μας ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ