Τι ψάχνει ο Κασσιανός

Η πληθώρα των αποχωρήσεων που ολοκληρώθηκαν αλλά και αυτές που είναι εν όψει, έχουν θέσει σε συναγερμό τον προπονητή της Ανόρθωσης Χριστάκη Κασσιανό, ο οποίος αξιολογεί ποιοτικές περιπτώσεις – όσο το δυνατό χαμηλότερου κόστους – για να ενισχύσει τη Μεγάλη Κυρία.

Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν, η μεταγραφή πακέτο των Ίλιτς και Κόλιν στην Χάποελ – αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το Σωματείο μας – στρέφει τον Κύπριο τεχνικό στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ψάχνει για ταχύ παίχτη, ο οποίος να μπορεί να συνδυαστεί με τους Ζορζ και Γκάλαμαζ, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα παραμένουν στο ρόστερ. Υπάρχει ακόμα και η επιλογή Οικονόμου.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αναζητούνται τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές. Αφ’ ενός χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα αμυντικό μέσο, ανεξαρτήτως του τι τελικά θα γίνει με τους Λαμπάν και Σκοπελίτη. Αν τελικά ο Λαμπάν δεν μετακομίσει στη Ρουμανία, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να δεχτεί στην πορεία άλλη πρόταση, άρα ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποχωρήσει, όπως προνοεί το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε. Ο Σκοπελίτης είναι κατά ένα έτος γηραιότερος, ενώ ο Αλέξα χαρακτηρίζεται ως… καρτάκιας!

Μπροστά από τα αμυντικά χαφ, ο Σπαντάτσιο δύσκολα θα βρει ομάδα αφού είναι εγχειρισμένος και μάλλον μας μένει. Αναγκαστικά όμως θα πρέπει να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για τη θέση, με την κυπριακή αγορά να παρουσιάζει ουκ ολίγες καλές περιπτώσεις – για παράδειγμα ο Ισραηλινός Ρόι Μπακάλ της Αλκής – με το οικονομικό βέβαια να είναι το πρωτεύον ζήτημα που πρέπει να λυθεί πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

Τέλος, στην επίθεση όπου είχαμε τη μαζικότερη έξοδο – Λαβόρδε, Ιντζχάκι, Ρονκάτο και προηγουμένως Ζούλα – έχει αποκτηθεί ο Φοφανά για την ώρα. Με δεδηλωμένη τη θέση ότι ο Κάλβο μένει μέχρι να… φύγει και τον Οκκά στην πόρτα εξόδου, θα επιδιώξουμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα επιθετικό περιοχής – ο Ρόνι Λεύι ήθελε ένα από τα Χριστούγεννα – καθώς και περιφερειακό επιθετικό ή εξτρέμ.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν υπάρχει περιθώριο για αποτυχημένες κινήσεις. Από τη μια ο χρόνος πιέζει αφού Δευτέρα (10/6) έχουμε την πρώτη σύναξη και Σάββατο (15/6) την πρώτη προπόνηση, από την άλλη όμως οι βιαστικές κινήσεις των τελευταίων ετών απέδειξαν ότι “όποιος βιάζεται σκοντάφτει”. Απαιτείται λοιπόν αρκετή μελέτη και κινήσεις χαμηλού ρίσκου, με ιδιαίτερη προσοχή στους καλοθελητές που προτείνουν παίχτες!

metagrafes

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ