Τα δεδομένα για Ρέζεκ και Άντιτς

Σύμφωνα με το protathlima.com, Ρέζεκ και Άντιτς έχουν αποδεχθεί μειωμένες απολαβές, ως εκ τούτου παραμένουν στην ομάδα και με τη νέα περίοδο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Γιαν Ρέζεκ δεν επιθυμούσε την αποχώρησή του από την Κύπρο με προορισμό την Κίνα από την οποία υπήρχε κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, αφού βρήκε στο νησί μας το καλό και γαλήνιο κλίμα που θα ήθελε για τον ίδιο και την οικογένειά του. Από την άλλη πλευρά, Η Ανόρθωσις επ’ ουδενί δεν επρόκειτο να ελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή, αφού δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό πέρσι για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του. Έτσι, με δεδομένη την επιθυμία του Χριστάκη Κασσιανού να κρατήσει στο ρόστερ τον Τσέχο επιθετικό, βρέθηκε η κοινή συνισταμένη με ένα συμβόλαιο μειωμένων απολαβών, πάντα όμως με τον αστερίσκο της πρότασης από το εξωτερικό που θα ικανοποιεί ποδοσφαιριστή και ομάδα.

Θετικότατη ήταν η γνώμη του προπονητή μας και για το Μάρκο Άντιτς. Και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε εκατέρωθεν συμβιβασμός και κατάληξη στο οικονομικό κομμάτι. Παραμένει ωστόσο υπό την αίρεση μιας πρότασης από το εξωτερικό, όπως ισχύει για όλα τα συμβόλαια μειωμένων αποδοχών που υπογράφονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ