Σε μεταγραφική λίστα και ο Οχαγιόν

Άλλος ένας παίκτης της ομάδας μας φημολογείται ότι βρίσκεται σε μεταγραφική λίστα ομάδας του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Μόσε Οχαγιόν και την ομάδα της πατρίδας του Μακάμπι Πέταχ Τίκβα. Ο μάνατζερ του Οχαγιόν, φέρεται να δήλωσε ότι “έγιναν κάποιες συζητήσεις με την Ανόρθωση και ο Μόσε δεν αποκλείει την επιστροφή του στο Ισραήλ. Από την άλλη, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού. Τα πάντα μπορούν να συμβούν…”. 

Ο 30χρονος μέσος της ομάδας μας δεν πήρε και πολλές ευκαιρίες κατά τη λήξασα σεζόν, όμως παρόλο ότι έδειξε να είναι φιλότιμος ποδοσφαιριστής και να προσπαθεί πολύ να προσφέρει στην ομάδα, δεν έδειξε να έχει κάτι το ιδιαίτερο που θα καθιστούσε δύσκολη την αντικατάσταση του και σοβαρό πλήγμα ενδεχόμενη αποχώρηση του. “Σέρβιρε” αρκετά τέρματα στους συμπαίκτες του, καταγράφοντας αρκετές ασσίστ σε σχέση με τα λεπτά συμμετοχής του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί “αναντικατάστατο” στέλεχος της ομάδας. Λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αν καταφέρουμε να βγάλουμε και λεφτά από πώληση παίκτη που δεν αποτελούσε καν πρώτη επιλογή θα είναι ευχής έργον. Και είμαστε βέβαιοι ότι με τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν από το συμβόλαιο που διατηρεί μπορούμε να τον αντικατασήσουμε με τουλάχιστον ισάξιο ή ακόμα και πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή και να μας μείνει και περίσσευμα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις στις επόμενες μέρες, για να δούμε αν όντως είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον των γειτόνων και αν θα μετουσιωθεί σε μεταγραφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ