Πάμπος Χριστοδούλου: «Ήθελα να παραμείνω, δεν μιλήσαμε για λεφτά»

Στην ιστοσελίδα Balla μίλησε ο Πάμπος Χριστοδούλου, κάνοντας αναφορά στο σίριαλ των τελευταίων εβδομάδων που αφορούσε στην παραμονή του ή όχι στη Μεγάλη Κυρία για τη νέα χρονιά. Ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε:

«Μετά λύπης μου διάβαζα  κάποια δημοσιεύματα το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι οι λόγοι που δεν έμεινα στην Ανόρθωση είναι οικονομικοί και συγκεκριμένα του συμβολαίου μου. Θέλω να αναφέρω στον κόσμο της ομάδας, ότι εάν οι λόγοι ήταν οικονομικοί… τότε θα επέμενα για συμβόλαιο κλειστό και τη νέα χρονιά από την ημέρα που πήγα στην Ανόρθωση. Δηλώνω ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει συζητηθεί ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από τον ατζέντη μου, όροι ή ποσά του δικού μου συμβολαίου αλλά  και των συνεργατών μου, από την στιγμή που μου ανακοινώθηκε ότι η ομάδα θα προχωρούσε με το PLAN B τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. 

Το συγκεκριμένο πλάνο έκανε λόγο ότι η ομάδα θα συνέχιζε με το υπάρχον ρόστερ, έξω οι ποδοσφαιριστές  που έφυγαν και αυτοί που δεν είχαν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Επίσης κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν ψηλά συμβόλαια θα γινόταν προσπάθεια για να αποδεσμευτούν και το ρόστερ θα συμπληρωνόταν με νεαρούς από την εφηβική ομάδα, χωρίς να γίνει κάποια μεταγραφή. Για μένα ήταν σεβαστή απόφαση της επιτροπής προγραμματισμού και αυτός ήταν ο λόγος που δεν επήλθε συμφωνία, κάτι που αναφέρει και η ανακοίνωση του μάνατζερ μου, ότι η διοίκηση είχε διαφορετική φιλοσοφία από εμένα και έτσι δεν μπήκαμε σε περαιτέρω συζητήσεις για να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Θέλω να πω στον κόσμο της Ανόρθωσης  ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο μου και αυτοί ειλικρινά ήταν η αιτία η οποία άρχισα συζητήσεις με τη διοίκηση  για να παραμείνω και την επόμενη χρονιά στην Ανόρθωση, κάτι που ήθελα πολύ και το έδειξα με τις πράξεις μου. Δεν ήταν πρόθεση μου να δώσω συνέχεια στο όλο θέμα, όμως μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις  που έγιναν στην Γενική Συνέλευση, αναγκάστηκα να προβώ σε δηλώσεις για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. 

Εύχομαι στην Ανόρθωση κάθε επιτυχία στο μέλλον, γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα και το αξίζει».

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως μεταδόθηκε από αρκετά ΜΜΕ, κατόπιν ερώτησης στη Γενική Συνέλευση, ο πρόεδρος του Σωματείου δήλωσε ότι η παραμονή του κ. Χριστοδούλου και των συνεργατών του στην ομάδα θα μας κόστιζε ένα ποσό πέραν των 300 χιλιάδων ευρώ, κάτι που ήταν εκτός συζήτησης για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ