Παρουσίες της Δευτέρας

Τη Δευτέρα θα είναι η ανεπίσημη πρώτη της ομάδας μας, με τον Χριστάκη Κασσιανό να μαζεύει όσους απέμειναν από την περσινή ομάδα στο Αντώνης Παπαδόπουλος και να τους πλαισιώνει από τους παίχτες που ήρθαν ως μεταγραφές είτε κατά την χειμερινή, είτε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Από την περσινή ομάδα έχουμε τους Μάστρου και Βαλβέρδ για τη θέση του τερματοφύλακα, Οικονόμου, Γκάλαμαζ και Ζορζ στο κέντρο της άμυνας και Σιέλη, Άντιτς, Ντουάρτε στα άκρα. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για ενίσχυση, με δεδομένη όμως την επιθυμία απόκτησης ενός κεντρικού μπακ.

Στη μεσαία γραμμή η κατάσταση είναι ρευστή: Ο Λαμπάν είναι στην θύρα εξόδου και αναμένει την επισημοποίηση της μετακίνησής του στη Ρουμανία, ο Σκοπελίτης βρίσκεται σε συζητήσεις για διαφοροποίηση του συμβολαίου του, ενώ Αλέξα και Οχαγιόν παραμένουν. Ο τελευταίος βέβαια δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ούτε την εμπιστοσύνη του συμπατριώτη του Ρόνι Λεύι, αλλά έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο. Φόρμουλα για αποδέσμευση του εγχειρισμένου Σπαντάτσιο δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μέχρι της στιγμής, άρα θα είναι κανονικά μαζί μας. Προσθήκη αποτελεί ο Χρίστος Μαραγκός που επέστρεψε, καθώς και ο Ελλαδίτης Πάνος Λινάρδος, που έκλεισε από τα Χριστούγεννα.

Στην επίθεση, όπου θα έχουμε και τις μεγαλύτερες αλλαγές προσώπων, ήρθαν ο Γκαούσσου Φοφανά από τη Δόξα και ο Αντρέας Μακρής από την Πάφο, ενώ ο Αντρέας Αβραάμ θα “μεταταχθεί” στην επίθεση. Από τα Χριστούγεννα έως τώρα, έφυγαν οι Ζούλα, Λαβόρδε, Ιντζχάκι και Ρονκάτο, με τον Οκκά να είναι αμφίβολος, τον Κάλβο να μην έχει ικανοποιήσει στον ένα χρόνο παρουσίας του και τον Ρέζεκ να είναι προς πώληση.

Συνολικά 19 λοιπόν ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται τη Δευτέρα στο Αντώνης Καρράς, με τουλάχιστον τέσσερις εξ αυτών να μην είναι καθόλου βέβαιο αν θα παραμείνουν για το υπόλοιπο της προετοιμασίας. Ταυτόχρονα, θα πλαισιωθούν από τους νεαρούς Ζαχαρουδιού, Λοΐζίδη, Αντρέου (θα απουσιάζουν βέβαια στη Νορβηγία με την Εθνική Νέων) και βέβαια ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν με υποσχετική σε άλλες ομάδες, όπως οι Μπλάζιτς,  Ζαχαρίας Θεοδώρου, Νίκος Ευθυμίου, Γαβριήλ Κωνσταντίνου, Αδάμος Χατζηγεωργίου και Μάρκος Μιχαήλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ