Οι πρώτες προπονήσεις – Μέρος πρώτο

 

Ένα μικρό αφιέρωμα από το Anorthosis24 για τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Με όνειρα και φιλοδοξίες και τη δυναμική της Κυπελλούχου ξεκινούσε στις 30/06/2003, η ομάδα μας υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Μιχαηλίδη και με τον Κυριάκο Θεοχάρους στο διοικητικό πηδάλιο. Νέα πρόσωπα ήταν ο Ούγγρος επιθετικός Ρόμπερτ Βάλντνερ που ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις και ο Βάσος Μελαναρκίτης που είχε επιστρέψει στην Ανόρθωση μετά από δύο χρόνια στον Απόλλων. Στις προπονήσεις συμμετείχε για δοκιμαστικά και  ο Σαμουέλ Οκουνόβο γνωστός από το πέρασμα του στην Μπαρτσελόνα.

VALDER

Τον Ιούλιο του 2004 ο ενθουσιασμός και οι φιλοδοξίες έδωσαν την θέση τους στην πίστη και στην θέληση για επιτυχία. Στην πιο αλλιώτικη πρώτη προπόνηση στην Ανορθωσιάτικη Ιστορία με πρόεδρο τον Ανδρέα Παντελή και προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια, και τον κόσμο μονιασμένο, τέθηκαν οι στόχοι κι ας ακούγονταν ουτοπικοί στα αυτιά των αντικειμενικών. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Νέα πρόσωπα ήταν οι Μάρκο Χάπερ, Μπίσερ Ιβανόφ, Νίκος Φρούσσος, Σάββας Πουρσαϊτίδης, Νίκος Κατσαβάκης και Μιχάλης Μάρκου.

 

Το 2005 η πρώτη προπόνηση διεξήχθη μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Λεωνίδα Καμπάνταη που είχε αποκτηθεί με μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Αθηνών. Οι στόχοι που οριοθετήθηκαν για τους πρωταθλητές ήταν διατήρηση του στέμματος και ομίλοι CL.

kapatais

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ