«Τυχερή η Ανόρθωση»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Φοφανά μίλησε ο προπονητής της Δόξας Λούκας Χατζηλούκας, χαρακτηρίζοντας τυχερή την Ανόρθωση που θα τον αποκτήσει.  Μιλώντας στην εφημερίδα Sportday, ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε λυπημένος που φεύγει ο Ιβοριανός από τη Δόξα, τονίζοντας ότι  αν ο Φοφανά ερχόταν νωρίτερα στην Κύπρο θα μπορούσε να έπαιρνε νωρίτερα μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού.

Ο κ. Χατζηλούκας πρόσθεσε πως «είναι 100% επαγγελματίας. Σοβαρός στις προπονήσεις και τα δίνει όλα. Γι’ αυτό και έχει συνέχεια όχι μόνο σε ένα 90λεπτο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Για τα αγωνιστικά χαρίσματα του 29χρονου ακραίου επιθετικού, ανέφερε πως ένα από τα μεγάλα του ποδοσφαιρικά προσόντα είναι πως διαθέτει δύο ισοδύναμα πόδια και γι’ αυτό μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. «Τα χρησιμοποιεί και τα δύο με την ίδια ευκολία κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο. Είναι πάρα πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός ενώ διαθέτει και δυνατό σουτ», δήλωσε.

Είπε επίσης πως είναι ποδοσφαιριστής που έχει το γκολ και πως αυτό φαίνεται από τα γκολ που σημείωσε παρ’ ότι είναι ακραίος επιθετικός. «Ακόμη και στα στημένα έστω και χωρίς μεγάλο ύψος, λόγω της αίσθησης του γκολ που διαθέτει αλλά και τον καλό συγχρονισμό, μπορεί να σημειώνει τέρματα», τόνισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ