Όσοι ενδιαφέρονται για την Προεδρία, τώρα είναι η ευκαιρία

Αύριο Τετάρτη είναι ορισμένη η Γενική Συνέλευση του σωματείου, η οποία δεν είναι εκλογική. Σύμφωνα με το καταστατικό, η Διοίκηση Σάββα Κάκου έχει ακόμη ένα χρόνο μπροστά της στα ηνία του σωματείου, αλλά εδώ και μερικούς μήνες οι φωνές εναντίον αυτής της διοίκησης είναι αρκετές και για αρκετούς λόγους.

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να δώσουν κάτι το διαφορετικό στο σωματείο, τώρα είναι η ευκαιρία τους να βγουν μπροστά. Ίσως η Ανόρθωση χρειάζεται κάτι άλλο διοικητικά και ηγετικά, αλλά για να επέλθει αυτή η αλλαγή θα πρέπει αυτοί που το επιθυμούν και έχουν αυτά που χρειάζονται, να κάνουν το βήμα μπροστά και να φωνάξουν παρών.

Κριτική όλοι μας μπορούμε να κάνουμε. Εμείς οι απλοί οπαδοί όμως, δεν έχουμε αυτά που χρειάζεται για να μετατρέψουμε την κριτική μας σε κάτι το χειροπιαστό. Αυτοί που μπορούν, αυτοί που έχουν τον τρόπο, θα πρέπει επιτέλους να το πράξουν. Αν μπορούν να δώσουν αυτό το κάτι διαφορετικό, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Γιατί αν δεν υπάρξουν πράξεις τώρα, τότε στην τελική δεν δικαιούνται να έχουν και παράπονα για το ότι συμβαίνει, καθώς θα μπορούσαν να αλλάξουν καταστάσεις και πολύ απλά δεν το έκαναν. Θα είναι συνένοχοι δηλαδή σε οτιδήποτε συμβεί στη συνέχεια.

Να φωνάζουμε είναι το εύκολο μέρος. Το δύσκολο είναι να προχωρήσουμε σε έργα. Για αυτό κύριοι, έχετε την ευκαιρία τώρα να βγείτε μπροστά, να δείξετε στον κόσμο ότι μπορεί να προσφέρετε κάτι το νέο, αφού βλέπουμε πως το παλιό μοντέλο δεν λειτουργεί, και να πάρετε την υποστήριξη του κόσμου. Αλλιώς, θα αναλωθούμε και στη συνέχεια κατηγορώντας για το ένα και για το άλλο, αλλά από πράξεις πάλι μηδέν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ