Αυτός θέλει, αυτοί θέλουν;

Και το θέμα προπονητή είναι ένα από τα πολλά που θα απασχολήσουν τους διοικούντες τις επόμενες ημέρες. Η Ευρώπη εξασφαλίστηκε, αύριο έχουμε τη Γενική Συνέλευση όπου θα ακουστούν και θα ειπωθούν πολλά, και μετά αναμένεται να «τρέξουν» τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει και με τα διοικητικά του σωματείου.

Ότι και να γίνει με τα διοικητικά όμως, άποψή μας συνεχίζει πως ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ο κατάλληλος, για πολλούς λόγους, να αναλάβει το σχεδιασμό της καινούριας Ανόρθωσης. Με τις δηλώσεις του ο Κύπριος τεχνικός δείχνει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, και το μπαλάκι είναι πλέον στους διοικούντες για το αν θα θελήσουν να του ανανεώσουν ή προτιμήσουν και πάλι το «κάτι διαφορετικό», ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις κάποιων στο σωματείο.

Όπως είχαμε αναφέρει προ μερικών εβδομάδων, ο κόσμος της ομάδας είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του Κύπριου τεχνικού για παραμονή του στο Αντώνης Παπαδόπουλος, καθώς μετά το φιάσκο για κάποιους με την «είδηση» για Δέλλα, οι διοικούντες κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο κορόιδο όσο νόμιζαν, και αντιλήφθηκαν πόσο κακό για τους ίδιους θα ήταν αν δεν κρατούσαν τον Πάμπο και ερχόταν κάποια… παράξενη πρόσληψη στον πάγκο της ομάδας.

Αν τον κρατήσουν όμως, ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν αλλάξει η ηγεσία του Σωματείου, θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να του δώσουν τα κλειδιά του σωματείου και να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στο έργο του προπονητή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να τον αφήσουν να δουλέψει έχοντας το «απόλυτο» στα αποδυτήρια της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ