Μικροί για το μέγεθος της…

@Μια χρονιά που ξεκίνησε εφιαλτικά, τελειώνει εφιαλτικά και ας είχαμε 3 μήνες ευτυχία στο ενδιάμεσο. Τρεις μήνες οι οποίοι στην ουσία φανερώνουν το μέγεθος της φετινής αποτυχίας.

@Κλείσαμε 5 χρόνια χωρίς τίτλο, 5 χρόνια όμως που μοιάζουν σαν αιώνας. Με την πτώση να είναι κατακόρυφη και την αμφισβήτηση να είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν μικραίνει όμως η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, δεν μικραίνει η ιστορία της,  μικροί για το μέγεθος της είναι αυτοί που την εκπροσωπούν.

@Πολύ πιθανώς ο φετινός Μάης να είναι πιο καυτός και από τον Μάη του 2010. Το παιγνίδι με την ΑΕΚ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα έρθει να το βρει καπάκι η έκτακτη γενική συνέλευση, εκεί όπου θα διαφανεί κατά πόσο ο Σάββας Κάκος και οι συνεργάτες του έχουν ερείσματα στη βάση των μελών. Φυσικά μετά την έκτακτη θα ακολουθήσει και η τακτική συνέλευση που βάση καταστατικού είναι εκλογική. Απόμακρο το ενδεχόμενο να έχουμε εκλογική αναμέτρηση αλλά για την ώρα κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά.

@Αγωνιστικά, μια από τα ίδια για Μάη. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ακούμε τα ίδια, τον εκάστοτε προπονητή ο οποίος ήρθε μεσούσης της περιόδου να δηλώνει απογοητευμένος με το ρόστερ και να υπόσχεται ότι στην περίπτωση που παραμείνει θα κάνει ριζικές αλλαγές για να γίνει η ομάδα ξανά πρωταθλήτρια. Όλοι ξέρουν τον δρόμο τον Μάη αλλά χάνουν τον τρόπο ως τον Αύγουστο. Τέτοια εποχή κάθε χρόνο είμαστε η χαρά των μάνατζερ και αυτό κατά που φαίνεται θα συνεχιστεί και φέτος.

@Παίκτες φεύγουν, παίκτες έρχονται ωστόσο αποτέλεσμα κανένα. Φταίνε πάντα οι ποδοσφαιριστές, εξάλλου είναι και οι πιο εύκολοι να τους αποδοθούν ευθύνες.

@Δεν έχω πρόβλημα με τον Πάμπο. Αντιθέτως ο άνθρωπος έδειξε σε ένα υγιές μοντέλο όπως αυτό της ΑΕΛ ότι μπορεί να δουλέψει και να φέρει επιτυχίες. Ωστόσο η λέξη κλειδί είναι το υγιές μοντέλο, πράγμα το οποίο στην Ανόρθωση το ψάχνουμε από το 2009 και προσωπική πεποίθηση δύσκολα θα το βρούμε στο εγγύς μέλλον, μακάρι όμως να βγω ψεύτης.

@Εξάλλου από προπονητές με γεμάτα βιογραφικά φέραμε αρκετούς αυτά τα χρόνια αλλά το μηδέν στο πηλίκο δεν άλλαξε. Τυχαίοι  στο βιογραφικό δεν ήταν ούτε οι Λέβι, Στόιλοφ και Μούσλιν ωστόσο δεν κατάφεραν να αντέξουν την ηλεκτρική καρέκλα υπό την επωνυμία πάγκος της Ανόρθωσης.

@Το λέω και το ξαναλέω ότι η Ανόρθωσις δε μικραίνει και πενήντα χρόνια δίχως ποδοσφαιρικό τρόπαιο να περάσουν το μέγεθος της Ανόρθωσης θα παραμείνει θεόρατο. Μικροί για το μέγεθος της φαίνονται όλοι οι υπόλοιποι που την αποτελούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ