Ώρα να πέσουν οι μάσκες!

Τέλος “καλό”, όλα “καλά”, τουλάχιστον. Η εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου με τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα είναι πέρα για πέρα σημαντική. Σίγουρα, δεν είναι επιτυχία. Η ομάδα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την ποδοσφαιρική χρονιά και αποτελούσε το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση αυτού του τίτλου. Τα όσα έγιναν από την ημέρα εκλογής του νέου προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη και έπειτα, σίγουρα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Η αναφορά στη χρονική αυτή περίοδο είναι “τυχαία” αν και ως δια μαγείας, από εκείνη την ημέρα και έπειτα έχουμε δει τα αίσχιστα.

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές, με το τέλος του χθεσινού αγώνα, πανηγύρισαν την έξοδο της ομάδας στην Ε… ή μάλλον την απενεργοποίηση του προστίμου που τους υπέβαλε η Διοίκηση σε περίπτωση που δεν διασφάλιζαν Ευρωπαϊκή έξοδο. Πράγματα γελοία για ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου. Σίγουρα οι λόγοι της αποτυχίας είναι αρκετοί. Και όταν λέμε αποτυχία εννοούμε τον τρόπο που χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα. Η Τετάρτη είναι κοντά, η έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει φθάσει. Έχει φθάσει και η ώρα να πέσουν οι μάσκες και να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια. Η Ανόρθωση, μετά την φυγή Κετσπάγια και Παντελή, έχει καταντήσει το χάνι του ππάντζιαρου. Αυτό δεν θα επιτραπεί ξανά. Ήταν η τελευταία φορά που έγιναν τα όποια λάθη έχουν γίνει. Όσοι δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το βαρύ όνομα που ονομάζεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, όσοι δεν μπορούν να αντέξουν την μεγάλη ιστορία αυτού του συλλόγου και όσοι δεν πονούν για αυτή την ομάδα, ας πάρουν δρόμο τώρα.

Ας σηκώσουμε κεφάλι γιατί η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι ιδέα. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν αποτελείται ούτε από τους ποδοσφαιριστές, ούτε από την Διοίκηση. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι ο περήφανος κόσμος της και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Οι χαρές που μας έδωσε αυτό το όνομα είναι πολλές.

Το πρωτάθλημα τελείωσε. Τα “έργα” που άρχισαν μερικοί τελείωσαν με τον ιδανικότερο γι’αυτούς τρόπο. Κάποιος ανέφερε ότι θα το πάρει με το έτσι και το θέλω. Αυτό έγινε. Ανταμείφθηκαν οι Κ.Ο.Π.οι σου ρε βλαμμένε. Αηδία και ντροπή στη βρωμιά.

«Το πνεύμα της Ανόρθωσης δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται. Και η ωραία μας Ανόρθωση ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται…»

ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΕΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ-ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ