Το τελευταίο μας τέρμα ήταν… αυτογκόλ

Πέρασαν πέντε αγώνες χωρίς η ομάδα μας να σκοράρει κάποιο τέρμα, με την κατάσταση να είναι πρωτόγνωρη για την μέχρι πρότινος καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Όχι μόνο αυτό, αλλά τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ήταν στο δικό μας τέρμα, με τον Ζόρζε να πετυχαίνει αυτογκόλ στο παιγνίδι με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέιοφ.

Τελευταία φορά που πετύχαμε τέρμα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, ήταν στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο, όταν ο Ιτζάγκι άνοιξε το σκορ πριν ισοφαριστούμε λίγο αργότερα. Φθάσαμε στην 31η αγωνιστική και στους πέντε ενδιάμεσους αγώνες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, χάνοντας στην πορεία απίστευτες ευκαιρίες ακόμη και πέναλτι.

Αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε έξοδο στην Ευρώπη, πρέπει επιτέλους να θυμηθούν οι ποδοσφαιριστές μας να κάνουν το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο, δηλαδή να σκοράρουν. Δυστυχώς, οι επιθετικοί μας διανύουν μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος, ενώ στην αστοχία συνέτεινε το γεγονός ότι η ομάδα μας βασιζόταν μόνο στους επιθετικούς για να σκοράρει, με τους ποδοσφαιριστές στις υπόλοιπες γραμμές να μην συνεισφέρουν στον τομέα αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, να έχει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή που να μπορούν να σκοράρουν, κάτι που δυστυχώς δεν είχαμε εμείς φέτος.

Την Κυριακή δίνουμε τον τελικό για έξοδο στην Ευρώπη απέναντι στην ΑΕΚ, και αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, πρέπει να στείλουμε τη μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό. Ο Πάμπος έχει αρκετή δουλειά να κάνει, ιδιαίτερα στον τομέα της ψυχολογίας, και ευελπιστούμε να δούμε μία διαφορετική Ανόρθωση στο ΓΣΖ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ