Στόχος η παραμονή στην Κατηγορία;

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Αυτό μου δίνει να καταλάβω ως ένας απλός και αγνός φίλαθλος της Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Ο στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου, αν μπορεί να επικαλεστεί έτσι, και ειδικά του Προέδρου της ομάδας Σάββα Κάκου, είναι ξεκάθαρος. Με τις όλες κινήσεις τους, μεταδίδουν το μήνυμα ότι θέτουν σαν στόχο τη νέα χρονιά, την παραμονή στην κατηγορία. Αν είναι δυνατόν. Δεν έχουν βλέψεις για τίποτα και ειδικά τους ομίλους του Europa League που τουλάχιστον θα έφερναν κάποια λεφτά στα ταμεία του Συλλόγου και θα μπορούσε να ήταν μια οικονομική ανάσα για την εφιαλτική κατάσταση που βρισκόμαστε.

Προσωπικά, νομίζω ότι πάμε αρκετά χρόνια πίσω και θα θυμηθούμε τις εποχές Στέλιου Φρεναρίτη, Πελεκάνου κ.α. Δηλαδή, θα έχουμε πάλι αποέλ και ομόνοια να πρωταγωνιστούν (παρ’όλα τα οικονομικά προβλήματα) και οι υπόλοιποι απλά θα είμαστε κομπάρσοι.

Θα ήθελα να κλείσω με δύο ερωτήματα προς τη Διοίκηση της ομάδας.
1) Πόσα εισιτήρια διαρκείας θα πωληθούν φέτος;
2) Πόσος κόσμος θα ακολουθήσει την ομάδα;

Κύριοι, ξυπνήστε επιτέλους και σταματήστε να κάνετε κακό στην ομάδα. Όσοι είστε ανίκανοι και δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην πίεση του πιο ιστορικού Σωματείου που ονομάζεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου, καλό θα ήταν να κάνετε μια αυτοκριτική και να τα παρατήσετε. Πρωτού φτάσουμε στην ολική καταστροφή που είναι το κλείσιμο.

Ευχαριστώ,
Ανδρέας Ιωάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ