Από το Όραμα 2020 στην ξηρασία τίτλων…

Στις 30 του Γενάρη, ανήμερα των γενεθλίων της ομάδας, παρουσιαζόταν το Όραμα 2020. Πρόκειται για μια λίστα προτάσεων, οι οποίες είχαν εκπονηθεί το περασμένο καλοκαίρι και προνοούσαν μεταξύ πολλών άλλων την αναδιοργάνωση των ακαδημιών και του “scouting”, την ενίσχυση του κυπριακού στοιχείου στην ομάδα, την κατάκτηση πέντε τίτλων μέχρι το 2020, είσοδο τρεις φορές σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού αναπτύχθηκαν διάφορες δράσεις, όπως για παράδειγμα η εκπροσώπησή μας από τον Γεν. Διευθυντή κ. Θεμιστοκλέους στη σύνοδο του Οργανωμένου Φορέα Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομάδων, γνωστό ως European Clubs Association (ECA) στο Κατάρ και στα γραφεία της UEFA.

Από τα οράματα για το 2020, περάσαμε μέσα σε τρεις μήνες στην ξηρασία τίτλων στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 15ης του Μάη. Μάλιστα, αυτό το πέρασμα όχι μόνο ήταν… ανώδυνο, αλλά έγινε με χειροκροτήματα και επικλήσεις για ενότητα και συστράτευση!

Μόλις δυο βδομάδες μετά από την “ξηρασία τίτλων” που ερμηνευόταν ως κάτι ανάμεσα στην είσοδο στην τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη από τον κοινό νου, φτάνουμε στην επίσημη ανακοίνωση πρόσληψης του κ. Χριστάκη Κασσιανού. Στόχος πλέον, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, να παλεύουμε για το καλύτερο! Ο καθένας αντιλαμβάνεται, πόσο μικραίνει το Σωματείο μας μια τέτοια επίσημη τοποθέτηση.

Εμείς θέλουμε να απευθύνουμε ένα ερώτημα προς τον κ. Σάββα Κάκο, για να το ξεκαθαρίσει στον κόσμο της ομάδας ο οποίος αγωνιά: Δήλωσε στον κ. Πάμπο Χριστοδούλου ότι στόχος μας φέτος είναι να παραμείνουμε κατηγορία όπως μετέδωσαν ορισμένες ιστοσελίδες;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ