Σε ποιες αγορές θα κινηθούμε;

Μεταγραφική ενίσχυση στην ομάδα, πέραν των Κύπριων ποδοσφαιριστών, θα υπάρξει και αυτό το καλοκαίρι παρά την οικονομική στενότητα που ταλανίζει το σωματείο. Μεταγραφές αεροδρομίου μην ψάχνετε όμως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με την ομάδα να πρέπει να κοιτάξει για φθηνές, πολύ φθηνές, λύσεις ποδοσφαιριστών που να έχουν ποιότητα όμως. Ένα παράδειγμα τέτοιο ήταν και ο Κάστρο του Ολυμπιακού, για τον οποίο κινήθηκε η ΑΕΚ πολύ γρήγορα και τον έκανε δικό της.

Ο Χριστάκης Κασσιανός αναμένεται να ψάξει πολύ στην Κυπριακή αγορά για ποδοσφαιριστές όπως τον Κάστρο, που αναμφίβολα έχουν ποιότητα ενώ το κόστος τους θα ήταν μικρό και ιδανικό για το περιορισμένο μισθολόγιο που θα έχουμε τη νέα χρονιά. Ο Κύπριος προπονητής γνωρίζει καλά την Κυπριακή αγορά και σίγουρα θα έχει κάποιες περιπτώσεις στο μυαλό του, που αναμένεται να τις «εξαγγείλει» αύριο στον Πρόεδρο Σάββα Κάκο κατά τη συνάντηση που θα έχουν.

Μία άλλη αγορά που θα μπορούσαμε να βρούμε καλούς και φθηνούς ποδοσφαιριστές είναι η Ελληνική. Αποδεδειγμένα, υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές σε μικρότερες ομάδες της Ελλάδας που παίρνουν πολύ μικρούς μισθούς, κάτι που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε με ένα σωστό scouting.

Άλλωστε, πολλοί παιχταράδες που πέρασαν από την ομάδα μας προήλθαν από μικρότερες ομάδες, αλλά για να μπορείς να βασιστείς σε αυτό πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα τα σωστά άτομα που έχουν «ποδοσφαιρικό» μάτι. Δυστυχώς η οικονομική στενότητα θα είναι αποτρεπτική για να ψωνίσουμε από το πρώτο ράφι, αλλά με ένα σωστό πλάνο μπορεί να φέρουμε στην ομάδα ποδοσφαιριστές που θα τους ανεβάσουμε εμείς σε αυτό το πρώτο ράφι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ