Σίμος Ταραπουλούζης: «Κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Πάμπο»

Ψες, ορισμένα ΜΜΕ αναμετέδωσαν μια ατάκα του τέως βοηθού προπονητή της ομάδας μας, Σίμου Ταραπουλούζη, στο facebook, με την οποία λίγο πολύ διερωτούνταν αν είναι και οι παίχτες της Μπαρτσελόνα… τουρίστες.

Το Anorthosis24 επικοινώνησε με τον κ. Ταραπουλούζη, προκειμένου να ακούσουμε τις σκέψεις του. Ο τέως βοηθός προπονητής μας, δεν θέλησε να πει πολλά για την ομάδα, αφού το πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν  άφησε καμιά αιχμή προς τον νυν προπονητή Πάμπο Χριστοδούλου, ο οποίος όπως μας τόνισε είναι ο τελευταίος που έχει οποιαδήποτε ευθύνη για το τι συμβαίνει στην ομάδα. Πρόθεση του, όπως υπογράμμισε, είναι να υπερασπιστεί τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι από τη μια μέρα στην άλλη μετατράπηκαν από παιχταράδες σε… τουρίστες.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε ξανά με το Σίμο Ταραπουλούζη, σε μια προσπάθεια να ρίξουμε φως στα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του φετινού μαραθωνίου. Είμαστε βέβαιοι ότι έχει πολλά να μας πει. Υπενθυμίζουμε – όπως γράψαμε και την ημέρα αποδέσμευσης του Ρόνι Λεύι – ότι στον κ. Ταραπουλούζη είχε γίνει πρόταση για παραμονή στην ομάδα, ο ίδιος όμως για λόγους αρχής, αρνήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ