Πρώτες σκέψεις μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της Συνέλευσης

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην αυτή του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Επειδή δεν είμαι μέλος του Σωματείου, πλην όμως σαν φίλαθλος του το αγαπώ εξίσου με τα μέλη ( εξ’ ού και είμαι εδώ και χρόνια κάτοχος διαρκείας παρά τις όποιες πίκρες με πότισε αυτή η ομάδα και τις όποιες διαφωνίες έχω) θέλω να κωδικοποιήσω επιγραμματικά ορισμένες σκέψεις μου για να τις ακούσετε κι εσείς και να ακούσω τα σχόλια σας επί αυτών που θα πω.

  1. Πώς καταφέραμε σε ένα χρόνο να εκτοξεύσουμε σε τόσο δυσθεώρατα ύψη το χρέος μας;
  2. Μήπως αυτά αποτελούν παλιές αμαρτίες (2009 και εντεύθεν) και τα καλύπταμε τόσο καιρό;
  3. Τι σημαίνει ακριβώς κύριε Κάκο το αναλαμβάνεις την ευθύνη για την απώλεια του τίτλου; Στα λόγια μόνο ή θα επωμιστείς και όλη τη ζημιά που μας προκάλεσε η απώλεια αυτή; Και μιλώ για τα οικονομικά γιατί η πληγή στις ψυχές μας δεν θα σβήσει ποτέ!
  4. Αφού είχατε εις γνώσιν σας, κύριοι του Συμβουλίου πως οδεύουμε για τέτοια νούμερα, γιατί δεν κάνατε έστω κάποια κίνηση να ελαφρύνετε κάπως τα νούμερα αυτά; Πχ τι χρειαζόμασταν 3 μεταγραφές τον Ιανουάριο;
  5. Πέρσι διώξατε τον Σούγλη με τη δικαιολογία πως έπιαννε πολλά λεφτά. Φέτος γιατί είχαμε 2 εκπροσώπους τύπου;
  6. Πόσα ήταν τελικώς τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΞΟΔΑ του Σωματείου για φέτος; Γιατί απ’ ότι θυμάμαι πιάσαμε και κάτι λεφτά από προπώληση  τηλεοπτικών δικαιωμάτων 9 ευρωπαϊκών εντός έδρας αγώνων.
  7. Πόσα είναι τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΛΗ του Σωματείου? Γιατί απ’ ότι θυμάμαι είναι περίπου 1500. Σήμερα στις ειδήσεις άκουσα για παρουσία 300 και κάτι ατόμων.
  8. Οι 300+ που είσαστε ψες στη Συνέλευση, θεωρείτε πως εκπροσωπείτε το σύνολο του Ανορθωσιάτικου κόσμου;
  9. Ποιό έξυπνο μυαλό μίλησε για 3 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ;
  10. Αντιλαμβάνεστε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ; Σε όλα τα θέματα: Διαιτησία, Επενδυτές, Κόσμος, Έσοδα κλπ
  11. Μήπως αντιλαμβάνεστε τι προκαλέσατε σήμερα;
  12. Μήπως έχετε επίγνωση της πραγματικότητας;
  13. Μήπως στόχος σας είναι να κάμετε την Ανόρθωση κομπάρσο του ποδοσφαίρου έχοντας άλλα σχέδια από πίσω;
  14. Μήπως σκεφτήκατε το ενδεχόμενο να παραιτηθείτε όλοι των αξιωμάτων σας και να αφήσετε γνήσιους πραγματικούς Ανορθωσιάτες να αναλάβουν; Ούτως ή άλλως, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. 4,5 χρόνια, 0 τίτλοι, -13 εκατομμύρια ΧΡΕΟΣ, διάλυση περηφάνιας, χάσιμο αξιοπρέπειας,γίναμε το περίγελο παγκυπρίως και πανευρωπαϊκώς.
  15. Μήπως θεωρείτε (οι Διοικούντες) ότι έχετε την έξωθεν καλή μαρτυρία ότι θα πετύχετε στο τριετές πλάνο σας; Ως τώρα κάνατε 2 φορές πλάνο και αποτύχατε και στις 2.
  16. Μήπως νομίζετε (οι Διοικούντες) ότι ο κόσμος της Ανόρθωσις αποτελείται από αρνιά;

Όταν κάμετε την πλήρη αυτοκριτική σας, παραδεχτείτε τις ευθύνες σας προσωπικά και τις αναλάβετε, ξαναζητήστε από τον κόσμο “Στήριξη”, “Ενότητα” και λεφτά. Έως τότε μην μας ξαναμιλήσετε. Όπως τα διαλύσατε, φτιάξτε τα.

Γιώργος Μυριανθόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ