Προσχεδιασμένο το όλο σκηνικό;

Εδώ και αρκετές ημέρες, η διοίκηση Σάββα Κάκου ήταν σε συνομιλίες με τον Πάμπο Χριστοδούλου για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κύπριος τεχνικός να παραμείνει στο τιμόνι της Ανόρθωσης. Πολλά βγήκαν στη φόρα από τις συζητήσεις των δύο και όπως έδειχναν τα πράγματα, ο Πάμπος θα παρέμενε στο τιμόνι της ομάδας και για την επόμενη χρονιά.

Στα αυτιά μας όμως έφταναν διάφορες φήμες για το κατά πόσο ο Σάββας Κάκος επιθυμούσε πραγματικά να κρατήσει τον Πάμπο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Εμείς αναφέραμε το τι συζητούσαν οι δύο, θέλοντας να πιστεύουμε ότι οι φήμες είναι απλά φήμες και για αυτό δεν τις αναφέραμε σε καμία περίπτωση.

Οι σημερινές εξελίξεις όμως, δείχνουν ότι ήταν κάτι περισσότερο από φήμες. Αν πραγματικά ο κ. Κάκος ήθελε να κρατήσει τον Πάμπο Χριστοδούλου, δεν θα ανακοίνωναν σε χρόνο dt την πρόσληψη Χριστάκη Κασσιανού. Πότε ακριβώς συμφωνήθηκε ο Κασσιανός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας; Τις τελευταίες τρεις ώρες;

Όχι. Φαίνεται ότι η συμφωνία είχε επιτευχθεί προ πολλού, και απλά ο κ. Κάκος έπαιζε επικοινωνιακά παιγνίδια και με τον κόσμο, αλλά και με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ας περίμενε τουλάχιστον δύο – τρεις ημέρες και μετά να ανακοινώσει την πρόσληψη Κασσιανού. Ή θα «σωθεί» ο προγραμματισμός της ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο;

Και ποιος προγραμματισμός; Αφού ο κ. Κάκος έλεγε στον Πάμπο ότι δεν μπορεί να τα βρει με τους ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά τις μειώσεις στους μισθούς τους. Θα «πήγαινε» πίσω ο προγραμματισμός αν περίμενε ακόμη δύο – τρεις ημέρες ο κ. Κάκος; Αφού δεν ήθελαν να κρατήσουν Πάμπο, ας του το έλεγαν από το παιγνίδι με την ΑΕΚ και μετά για να μην χάνονταν πολύτιμες εβδομάδες.

Όλα αυτά, αποδεικνύουν ότι το όλο σκηνικό ήταν προσχεδιασμένο από ημέρες, και πως για ακόμη μία φορά ο κόσμος της ομάδας πέφτει θύμα κοροϊδίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ