Πουλλαΐδης και κόσμος αλλάζουν άποψη στον Κάκο;

H συνάντηση τελικά ανάμεσα στον πρόεδρο Σάββα Κάκο και τον Πάμπο Χριστοδούλου θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί και δεν αποκλείεται στο νέο ραντεβού να ξεκαθαρίσει οριστικά η παραμονή ή όχι του Κύπριου προπονητή στον πάγκο της ομάδας μας.

O πρόεδρος γνωρίζει και παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες ότι η μεγαλύτερη μερίδα φίλων της ομάδας επιθυμεί την παραμονή του Κύπριου προπονητή, κάτι που φάνηκε και στο γκάλοπ της ιστοσελίδας μας (www.anorthosis24.net).

Όπως αποκαλύψαμε πριν λίγο ο μεγαλύτερος οικονομικός αιμοδότης της ομάδας μας Χρίστος Πουλλαϊδης τάσσεται υπέρ της παραμονής του Κύπριου προπονητή, αφού πιστεύει ότι με τη νέα τάξη πραγμάτων (στο οικονομικό κομμάτι) είναι ο μοναδικός που μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Επίσης η μεγαλύτερη μερίδα φίλων της ομάδας επιθυμεί διακαώς την παραμονή του κ.Χριστοδούλου και αυτό το συμπεραίνουμε τόσο από τις επιστολές (τις οποίες δημοσιεύουμε) όσο και από τα μηνύματα που λαμβάνουμε στο email, αλλά και γενικότερα σε σχόλια των χρηστών μας. Επίσης καθημερινώς δεχόμαστε τηλεφωνήματα από απλούς φίλους του σωματείου μας που μας λένε ξεκάθαρα ότι πρέπει να μείνει ο κ.Χριστοδούλου και τάσσονται εναντίον της διοίκησης που ήδη αποφάσισε να τον απομακρύνει.

Τίποτα όμως μην θεωρήσετε δεδομένο. Έχουμε πληροφορηθεί ότι από την μία η πίεση του κόσμου και από την άλλη η απόφαση του κ.Πουλλαίδη να στηρίξει τον Πάμπο έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Σάββα Κάκο που τις τελευταίες ώρες είναι πολύ προβληματισμένος και παράλληλα συγχυσμένος με την όλη κατάσταση την οποία ο ίδιος δημιούργησε. Μην θεωρήσετε έκπληξη να αλλάξει πλεύση ο κ.Κάκος και στο τέλος να ταχθεί και αυτός υπέρ της παραμονής του Πάμπου Χριστοδούλου, αφού και ο Άγιος φοβέρα θέλει…

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πιθανότητες παραμονής Πάμπου έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ