Ποιός θα πληρώσει για το Σεϋρού;

Θυμάστε το Γάλλο… παιχταρά που “ήρθε για τον τίτλο” τον Ιανουάριο του 2010, ονόματι Μπρούνο Σεϋρού; Έξι μήνες αργότερα, απετέλεσε παρελθόν από την ομάδα, το φάντασμά του ωστόσο επέστρεψε, καθώς το όνομά του βρίσκεται στα κριτήρια Ιουνίου! Με λίγα λόγια, έχει να παίρνει…

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Σεϋρού, έλυσε τη συνεργασία του με τη Ρεν τον Ιανουάριο του 2010, προκειμένου να κλείσει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μεγάλη Κυρία έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο!

Στους έξι μήνες παρουσίας του απογοήτευσε, αλλά το συμβόλαιο του ήταν… σιδεροκέφαλο. Ωστόσο, κατά την έναρξη της προετοιμασίας για την περίοδο 2010-11, ζήτησε ο ίδιος από τη διοίκηση Κούσιου που είχε εν τω μεταξύ αντικαταστήσει αυτή του Αντώνη Δημητρίου, να παρατείνει τις διακοπές του κατά μία βδομάδα. Το αίτημα ήρθε την τελευταία στιγμή και φυσιολογικά δεν έγινε δεκτό. Ο ίδιος παρέλειψε να εμφανιστεί, οπότε η ομάδα κατόπιν νομικής συμβουλής, προέβη σε μονομερή διακοπή συμβολαίου.

Εκ των υστέρων, ο Μπρούνο Σεϋρού κατέφυγε στα δικαστικά σώματα της ΟΥΕΦΑ. Εκεί δικαιώθηκε και τώρα το σωματείο μας του χρωστά τεράστια χρηματικά ποσά!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τι είδους συμβόλαιο υπέγραψε με τη διοίκηση Δημητρίου ο Σεϋρού και αν η νομική συμβουλή που δώθηκε στη διοίκηση Κούσιου ήταν σωστή. Το σοβαρότερο ερώτημα όμως, είναι κατά πόσον πήγε κάποιος στην ΟΥΕΦΑ από τη διοίκηση Κάκου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του σωματείου. Διότι αν υπόθεση εκδικάστηκε ερήμην, φυσιολογικά καταδικαστήκαμε και καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα.

Αναμένουμε απαντήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ