Ο Λαμπάν αναγνώρισε τις αλλαγές

Ο Λαμπάν υπογράφοντας τη μείωση του 40% στο μισθό του, εκτός από τα κύματα ικανοποίησης που πρόσφερε στον κόσμο της ομάδας ο οποίος άκουγε από εδώ και από εκεί ότι την κάνει για άλλες (κοντινές) πολιτείες, δείχνει πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να κατανοούν τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται στο Κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μέχρι στιγμής, πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους σε όλες τις ομάδες, με μειωμένες απολαβές. Η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρονιά. Αυτοί που «κλωτσάνε» και δεν έχουν ανανεώσει ακόμη, είναι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ελάχιστο στη χώρα μας, και δεν έχουν δει από πρώτο χέρι πως από τις εποχές των χρυσών συμβολαίων πήγαμε στις εποχές των ισχνών αγελάδων.

Οι περισσότεροι από αυτούς, ή είναι αρνητικοί στο να συμφωνήσουν με μειώσεις συμβολαίων ή περιμένουν προτάσεις από το εξωτερικό, ελπίζοντας σε παρόμοια ή και καλύτερα συμβόλαια. Η κρίση όμως δεν έχει χτυπήσει μόνο την Κύπρο, για αυτό και στο τέλος πολλοί από αυτούς θα αναγκαστούν να δεχτούν τις μειώσεις, καθώς είναι προτιμότερο από το να μείνουν προσωρινά στην ανεργία και στο τέλος να δεχτούν ακόμη και μικρότερα συμβόλαια από τα υφιστάμενα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ