Αναγνώρισε το πρόβλημα στην επίθεση

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας, ο Χριστάκης Κασσιανός αναγνώρισε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή στην επιθετική γραμμή, γεγονός που έθιξε και το Anorthosis24 προ μερικών ημερών. Αυτή τη στιγμή, είναι η γραμμή που χρειάζεται την μεγαλύτερη ενίσχυση, αν και οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών μπορεί να «αναγκάσουν» μεγάλη ενίσχυση και στις υπόλοιπες γραμμές.

Αυτή τη στιγμή η επιθετική γραμμή της ομάδας είναι σχεδόν γυμνή, σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν κατά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Λαβόρδε και Ιτζάγκι έχουν φύγει, ο Ρονκάτο μάλλον αποχαιρετά και αυτός, ενώ Κάλβο και Ρέζεκ είναι προς πώληση. Μόνο ο Οκκάς από τους περσινούς έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσει, αλλά είναι σε μία ηλικία που θα δίνει λύσεις περισσότερο από τον πάγκο.

Ο Αβραάμ αναμένεται να προωθηθεί στην επιθετική γραμμή κατά την επόμενη χρονιά, κάτι που θα δώσει επιπλέον λύση στα άκρα της επίθεσης, ενώ υπάρχουν και πολλοί νεαροί που αναμένεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Σίγουρα όμως η ομάδα θα κινηθεί για απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την επιθετική γραμμή, και ελπίζουμε να έρθουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που να έχουν αίσθηση του γκολ έτσι ώστε να μην επαναληφθεί η περσινή αφλογιστία που παρατηρήθηκε από ένα σημείο και μετά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ