Ο Κασσιανός «θέλει» Άντιτς

Μελετώντας τις αναλύσεις του Χριστάκη Κασσιανού στο Anorthosis24 για τα περσινά παιγνίδια της ομάδας μας, η προσοχή μας εστίασε σε ένα σχόλιο του για τον Σέρβο αμυντικό της Ανόρθωσης Μάρκο Άντιτς. Ο Σέρβος μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να δεχθεί τη μείωση στο μισθό του που του προτάθηκε, αλλά σίγουρα τα λεγόμενα Χριστάκη Κασσιανού δείχνουν ότι θα ήθελε τον αμυντικό να παραμείνει στην ομάδα για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, στο παιγνίδι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (0-1) του ΓΣΠ, ο κ. Κασσιανός ανέφερε τα εξής για τον Μάρκο Άντιτς: «Μου άρεσαν πολλοί ποδοσφαιριστές, δεν θέλω να μειώσω κανένα αλλά πρέπει να πω ξανά πως εκτός από τον Μάστρου που έδειξε ότι μπορεί να βασίζεται ο προπονητής πάνω του εάν και εφόσον χρειαστεί, θεωρώ ότι ο Άντιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αδικείται στα μάτια του κόσμου διότι είναι λίγο άτσαλος αλλά είναι ένας αμυντικός ο οποίος  δύσκολα ένας  επιθετικός μπορεί να τον αντιμετωπίσει στο  ένας εναντίον ενός  γιατί είναι και δυνατός και πολύ γρήγορος».

Μελετώντας τις αναλύσεις του Χριστάκη Κασσιανού, μπορεί κάποιος να καταλάβει μερικά πράγματα που θα θέλει να προσδώσει ο Κύπριος τεχνικός να προσδώσει στο παιγνίδι της ομάδας μας, με ένα θέμα τέτοιου τύπου να ακολουθεί εντός της ημέρας από το Anorthosis24.net.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ