Οι Κύπριοι της νέας χρονιάς

Αυτό έπρεπε να γίνει από καιρό. Η προώθηση Κύπριων ποδοσφαιριστών στο Κυπριακό Πρωτάθλημα, ουδέποτε υπήρξε προτεραιότητα σε κανένα σωματείο. Το μυαλό όλων ήταν στην κάθοδο κοινοτικών και ξένων ποδοσφαιριστών και αυτός είναι ένας κύριος λόγος των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα πλείστα σωματεία τη δεδομένη στιγμή.

Στο ρόστερ της ομάδας μας υπάρχουν οι Ζαχαρίας Θεοδώρου, Δημήτρης Οικονόμου, Νίκος Ευθυμίου, Γαβριήλ Κωνσταντίνου, Αδάμος Χατζηγεωργίου, Μάρκος Μιχαήλ, Πάνος Λινάρδος, Ανδρέας Μακρής, Πιεράκης Πιερή, Ανδρέας Ανδρέου, Θεόφιλος Χρυσοχός, Μάριος Σταύρου, Κωνσταντίνος Ζαχαρουδιού, Ανδρέας Αβραάμ, Βαλεντίνος Σιέλης, Χριστάκης Μάστρου και Κωνσταντίνος Λαΐφης. Αξιόλογοι, μαχητικοί και ποδοσφαιριστές με μέλλον καθώς διακρίνονται όλοι για το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο αλλά πάνω απ’όλα είναι Κύπριοι, αν εξαιρέσουμε βέβαια τον Παναγιώτη Λινάρδο ο οποίος είναι Ελλαδίτης. Αποκτήθηκε φέτος από την ΑΕΖ Ζακακίου η οποία αγωνιζόταν στη Β’ Κατηγορία με τον Πάνο να σκοράρει 10 τέρματα. Ο Πάνος Λινάρδος εξέπληξε τους παράγοντες αρκετών ομάδων της Α’ Κατηγορίας με το ταλέντο του. Η όλη του προσπάθεια βέβαια,  επαινέθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η μεταγραφή του στην ομάδα μας είναι ότι καλύτερο γι’αυτόν.

Επίσης, ο Ανδρέας Μακρής ο οποίος αποκτήθηκε και αυτός τη φετινή περίοδο από την ομάδα της ΑΕΠ είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και κατάφερε φέτος να σκοράρει 2 τέρματα.

Ο Μάρκος Μιχαήλ ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την ομάδα μας, επιστρέφει με τις καλύτερες προοπτικές γι’αυτόν καθώς ήταν βασικό στέλεχος των μαυροπρασίνων και κατάφερε να σκοράρει 4 τέρματα με την ομάδα του Ολυμπιακού, το ένα μάλιστα εναντίον μας σ’εκείνο το δραματικό παιχνίδι στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος όπου η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3.

Επίσης, οι Ανδρέας Αβραάμ, Χριστάκης Μάστρου, Βαλεντίνος Σιέλης και Γιάννος Οκκάς εάν παραμείνει στην ομάδα, έχουν επιδείξει την αξία τους στην ομάδα και θα αποτελέσουν βασικά στελέχη για τη νέα σεζόν.

Όσο αφορά τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές αλλά και τους υπόλοιπους νεαρούς, το Anorthosis24 θα ασχοληθεί περαιτέρω στο θέμα αυτό και την ερχόμενη εβδομάδα θα σας παρουσιάσει το who is who του καθενός ξεχωριστά, με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κάθε νεαρό και ταλαντούχο Κύπριο ποδοσφαιριστή που διαθέτει η ομάδα μας στο ρόστερ της τη συγκεκριμένη περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ