Οι διαρροές για Πάμπο και τα ερωτήματα

Εντέχνως κάποιοι διαρρέουν σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, διάφορα για τον προπονητή της ομάδας Πάμπο Χριστοδούλου, του τύπου ότι «είναι μεγάλο το συμβόλαιό του» και περί «διαφωνιών για τον τρόπο χειρισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος». Οι διαρροές αυτές, έχουμε υπόψη μας από πού μπορούν να προέρχονται και ποιος ο σκοπός τους. Άλλωστε, κάτι τέτοιο έγινε και μετά το παιγνίδι με την Ομόνοια και τις δηλώσεις Πάμπου περί τουριστών, όταν την επόμενη ημέρα διαβάσαμε τα πρώτα τηλεκατευθυνόμενα δημοσιεύματα περί Δέλλα.

Δεν ξέρουμε σε τι ωφελούν τέτοιου είδους «διαρροές», οι οποίες φάσκουν και αντιφάσκουν. Π.χ, αν είναι πολλά τα λεφτά για τον Πάμπο, πολλά δεν θα ήταν αναλογικά και για το διάστημα στο οποίο βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας; Ή, που δεν συμφωνούν κάποιοι μαζί του στο ότι επιθυμεί να έχει τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα; Δεν είναι αυτή η αρμοδιότητα του προπονητή;

Η νυν διοίκηση, σε περίπτωση που συνεχίσει να κατέχει τα ηνία του σωματείου, έχει τη σίγουρη λύση ενός προπονητή που ξέρει τι εστί Ανόρθωση, ξέρει από πρώτο χέρι τι χρειάζεται η ομάδα και τι πρέπει να αλλάξει, και μπορεί κάλλιστα να το κάνει με το μειωμένο προϋπολογισμό. Κουμπαράτα και διάφορα παρόμοια δεν θα γίνουν ανεκτά από τον κόσμο της ομάδας ο οποίος μπορεί να κρίνει τις διάφορες καταστάσεις που παν να δημιουργηθούν, για αυτό κάποιοι ας δουν το καλό του σωματείου και όχι τις διάφορες φιλίες που βρίσκονται στο τραπέζι… Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ