Με… τουρίστες ή χωρίς την Κυριακή;

Μετά και τις δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου περί τουριστών ποδοσφαιριστών, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα παρατάξει την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Δύο είναι τα ενδεχόμενα. Το πρώτο και επικρατέστερο, να μην υπάρχουν αλλαγές προσώπων και εννοώντας να μείνουν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές εκτός για να αγωνιστούν έστω και νεαροί. Το δεύτερο, είναι δούμε αλλαγές από τον προπονητή, προσώπων που δεν θα αναμέναμε, και να γίνει αυτό που προαναφέραμε, δηλαδή να δούμε ακόμη και νεαρούς να αγωνίζονται αν χρειαστεί.

Άποψή μας, είναι ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν θα ρισκάρει σε τέτοιο βαθμό καθώς παίζεται η έξοδος στην Ευρώπη, και θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς τους «τουρίστες» όπως τους αποκάλεσε, να αγωνιστούν για τη φανέλα που φορούν για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ελπίζει πως οι δηλώσεις που έκανε, θα «αναγκάσουν» τους ποδοσφαιριστές να φιλοτιμηθούν τουλάχιστον για το σωματείο που εργάζονται. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να είναι ακόμη πιο αδιάφοροι μετά τις δημόσιες δηλώσεις του προπονητή εις βάρος τους, τότε δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει η επόμενη ημέρα για εμάς, αλλά ξέρουμε ότι για το σωματείο θα είναι καταστροφική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ