Μείωση μισθών σημαίνει ότι μένουν στην ομάδα;

Με τις συζητήσεις για τις μειώσεις μισθών να συνεχίζονται, το ερώτημα που αφορά το ρόστερ είναι κατά πόσο θα είναι αλλαγμένο τη νέα χρονιά σε σχέση με αυτή που πέρασε. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν δεχθεί τις μειώσεις των μισθών, αλλά από αυτούς που τις δέχθηκαν, δεν σημαίνει ότι είναι και στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα χρονιά.

Άραγε ο Χριστάκης Κασσιανός θα «δεχθεί» να παραμείνουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, απλά και μόνο επειδή δέχθηκαν τις μειώσεις; Και αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε θέσεις που η ομάδα θα μπορούσε να θελήσει να ενισχυθεί, θα παραμείνει με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που δεν έδωσαν στην ομάδα βοήθειες τη χρονιά που ολοκληρώθηκε;

Άποψή μας είναι ότι και ποδοσφαιριστές που έχουν δεχθεί τις μειώσεις στους μισθούς τους, σίγουρα από την τεχνική ηγεσία θα ήταν προτιμότερο αν βρισκόταν η φόρμουλα για να απεμπλακεί το σωματείο από το συμβόλαιό τους, είτε μέσω πώλησης είτε μέσω κάποιας άλλης ομάδας αν ενδιαφερόταν για αυτούς.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας αυτή τη στιγμή έχουν το χαρακτηριστικό του «γυρολόγου», κάτι που σημαίνει πως οι μάνατζερ τους κάνουν καλή δουλειά ώστε να προωθούν τους πελάτες τους σε διάφορες ομάδες. Σίγουρα κάποιοι μάνατζερ θα πήραν οδηγίες για να ψάξουν για άλλα σωματεία για τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν, και έστω παρά τη μείωση που αποδέχθηκαν να βρουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να κάνει μεταγραφές σε θέσεις τις οποίες έχει ανάγκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ