Κορυφώνονται οι συναντήσεις

Μπαράζ συναντήσεων ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση έχουμε το διήμερο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον τους στη Μεγάλη Κυρία. Ο χρόνος πιέζει, καθώς από τη μια οι ξένοι θα φύγουν για διακοπές, από την άλλη ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένει ονόματα αύριο Τετάρτη.

Ορισμένοι παίχτες θεωρούνται πλέον ξένο σώμα για την ομάδα, αλλά λόγω συμβολαίου αναζητείται φόρμουλα ώστε είτε να αποδεσμευτούν χωρίς κόστος, είτε να βρεθεί άλλη ομάδα στην οποία να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Από την άλλη πλευρά, είναι και ποδοσφαιριστές τους οποίους η διοίκηση θα ήθελε να κρατήσει στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αλλά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις τους. Όσο και αν δυσφορούν ορισμένοι, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι οι εποχές των παχιών αγελάδων έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Στην Κύπρο σήμερα υπάρχει κόσμος που κυριολεκτικά πεινά και ορισμένοι που αμείβονται πλουσιοπάροχα θα έπρεπε να αισθάνονται ευγνώμονες. Ειδικά όταν δεν έχουν κατορθώσει να χαρίσουν την χαρά ενός τίτλου σε αυτό τον κόσμο.

Είτε που θα αποδεχτούν λοιπόν τη μείωση απολαβών, η οποία σε αρκετές περιπτώσει φτάνει και στο 50% του συμβολαίου τους, είτε να συγκατατεθούν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Ας ελπίσουμε οι περιπτώσεις αυτές να μην προκύψουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ μετά από δυο-τρία χρόνια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ