Και τώρα… τρέξιμο!

Ανεξαρτήτως του τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας, νέο αφεντικό στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι πλέον ο Χριστάκης Κασσιανός. Ο κ. Κασσιανός, έχει αρκετό τρέξιμο να κάνει, ώστε να είναι πανέτοιμος – αυτός και η ομάδα μας – με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πρώτ’ απ’ όλα, πρέπει να στελεχωθεί η τεχνική ομάδα. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου Νίκος Νικολάου και Πανίκος Πούνας θα είναι βοηθός προπονητής και έφορος ποδοσφαίρου αντίστοιχα. Ευχαριστημένοι είναι όλοι από τη δουλειά του γυμναστή Γιώργου Γεωργίου, ενώ ούτε ο Αριάν Μπεκιάι το κουνάει από το Αντώνης Καράς.

Έπειτα, είναι το θέμα προπονητικού κέντρου, στο οποίο ο κ. Κασσιανός θα κτίσει τη νέα Μεγάλη Κυρία. Εικάζουμε ότι θα προτιμηθεί μια φθηνή λύση, αφού δεν είναι καιρός για ξόδεμα, αλλά εντός των προδιαγραφών που θα τεθούν από τον καινούριο προπονητή.

Τέλος, φτάνουμε στο θέμα προγραμματισμός. Για την ώρα, τα χέρια Χριστάκη Κασσιανού-Σάββα Κάκου είναι… δεμένα. Αν δεν ξεκαθαρίσει το καθεστώς παραμονής ορισμένων ακριβοπληρωμένων αστέρων, αλλά και οι προτάσεις που έγιναν για αποδέσμευση ή μεταπώληση ποδοσφαιριστών, είναι δύσκολο να προχωρήσουμε σε μεταγραφικές κινήσεις. Από τη μια δεν ξέρουμε σε ποιές θέσεις θα υπάρξουν κενά, από την άλλη δεν γνωρίζουμε τι κομμάτι του προϋπολογισμού θα απομένει για μετεγγραφικές κινήσεις. Σημαντικότατο ρόλο θα παίξει βέβαια και το σχήμα με το οποίο θα μοντάρει την ομάδα ο κόουτς. Θα ακολουθήσει το 4-2-3-1 ή θα επιλέξει κάτι διαφορετικό;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ