Α. Παντελή: «Οφείλουμε να στηρίξουμε τον Χριστάκη Κασσιανό»

Σε πρωινές δηλώσεις στο SuperSportFM προέβη ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μας, Αντρέας Παντελή, όπου σχολίασε τη νέα τάξη πραγμάτων στη Μεγάλη Κυρία, θέτοντας ταυτόχρονα εαυτόν στη διάθεση του Συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Πως βλέπετε σήμερα τα δεδομένα στο σωματείο κύριε Παντελή;
«Είμαστε όντως σε σημείο μηδέν. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια για την Ανόρθωση και πλέον μιλάμε για θέμα επιβίωσης»
Μπορεί να επιβιώσει πιστεύετε το σωματείο;
«Όπως λέχθηκε στην τελευταία συνέλευση, οφείλει η διοίκηση να πάρει τολμηρές αποφάσεις με επίκεντρο τη σοβαρή μείωση του προϋπολογισμού. Δώσαμε τότε την εντολή στο Σάββα Κάκο να προχωρήσει και ελπίζω αυτό να γίνει με τον πιο σωστό τρόπο»
Εσείς τότε ρωτηθήκατε αν στηρίζετε τη διοίκηση και γενικά αν θα είσαστε ξανά κοντά στο σωματείο. Τι ισχύει σήμερα;
« Επικοινώνησε μαζί μου ο Σάββας Κάκος και του είπα ότι θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της Ανόρθωσης. Αν δεν συμπορευτούμε όλοι οι Ανορθωσιάτες, δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί το σωματείο που επαναλαμβάνω βρίσκεται σε οριακό σημείο»
Πως βλέπετε την πρόσληψη Χριστάκη Κασσιανού στην τεχνική ηγεσία;
«Σήμερα η Ανόρθωση είναι υπεράνω προσώπων και έτσι πρέπει όλοι να το δούμε. Από την στιγμή που επιλέγηκε ο Χριστάκης, οφείλουμε όλοι να τον στηρίξουμε. Είναι δικό μας παιδί, πέρασε με επιτυχία από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και πιστεύω ότι οφείλουμε όλοι να τον εμπιστευθούμε».
Κάτι τελευταίο κύριε Παντελή προς τον κόσμο;
«Να αναλογιστούν όλοι τη νέα τάξη πραγμάτων. Πριν από 10 χρόνια ήμασταν στο ίδιο σημείο παρόλο ότι σήμερα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα λόγω και της οικονομικής ύφεσης. Τότε πάλι ο απλός Ανορθωσιάτης έδωσε τη λύση, ελπίζω να επαναληφθεί ξανά το ίδιο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ