Από του χρόνου στη φυσική του θέση

Ήρθε στην Ανόρθωση τον Ιανουάριο που μας πέρασε, και η μεταγραφή του ενθουσίασε τους οπαδούς της ομάδας μας. Στους μήνες που πέραναν μέχρι τώρα όμως, ο ίδιος δεν μας έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες στον αγωνιστικό χώρο, αγωνιζόμενος κατ’ ανάγκη στη θέση του αριστερού μπακ, η οποία δεν είναι η φυσική του θέση.

Ο Ανδρέας Αβραάμ, είναι ένας από τους ποιοτικότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές, και άποψη μας είναι ότι «χαραμίζεται» στη θέση του αριστερού μπακ. Στην Ομόνοια αλλά κυρίως στον Απόλλωνα, έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις αγωνιζόμενος ως αριστερό εξτρέμ, και αυτή είναι η θέση στην οποία πρέπει να αγωνίζεται.

Φυσικά, βρήκε μπροστά του τον Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος στην ημέρα του είναι ασταμάτητος, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Λαβόρδε των τελευταίων μηνών δεν απέδωσε σε καμία περίπτωση αυτά που μπορεί.

Το καλοκαίρι όμως, με τον Κολομβιανό κατά πάσα πιθανότητα να αποχαιρετά το Αντώνης Παπαδόπουλος προς ξένες πολιτείες, η ομάδα θα μείνει χωρίς ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Θα μείνει όμως; Όχι, καθώς όπως είπαμε, είναι η φυσική θέση του Αβραάμ ο οποίος εκεί μπορεί να αποδώσει το μέγιστο. Και με την ποιότητα που έχει ο Αβραάμ, μπορεί να αποτελέσει τη βασική λύση για το αριστερό άκρο και μάλιστα να είναι εκ των ηγετών της νέας Ανόρθωσης.

Με τον Βαλεντίνο Σιέλη να επανέρχεται από τον τραυματισμό του, θα μπορεί πλέον ο Κύπριος μεσοεπιθετικός να αγωνιστεί στο αριστερό επιθετικό άκρο. Σε μία Ανόρθωση του ενάμιση εκατομμυρίου Ευρώ μπάτζετ, είναι τουλάχιστον… ευχάριστο να έχει στις τάξεις της Σιέλη και Αβραάμ, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν τους δύο στην αριστερή γραμμή, χωρίς να χρειαστεί να δώσει ένα καράβι χρήματα για να φέρει άλλους ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις. Με ενάμιση εκατομμύριο μπάτζετ, η ουσιαστική στελέχωση θα πρέπει να γίνει σε θέσεις στις οποίες αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ