ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χριστόπουλος και Ισπανός στα υπόψη για προπονητή

Σε βολιδοσκόπηση δύο προπονητών προχώρησε η διοίκηση του σωματείου, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή για να παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Anorthosis24, ο ένας εκ των δύο είναι ο Ελλαδίτης προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, η ομάδα του οποίου διανύει μία εξαιρετική χρονιά φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ελλαδίτης παρουσιάζεται θετικός σε περίπτωση που του ζητηθεί να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μας, αλλά διαμήνυσε στους διοικούντες ότι οποιεσδήποτε συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν μετά που θα τελειώσουν τα πλέιοφ στην Ελλάδα, στα οποία λαμβάνει μέρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η άλλη περίπτωση αφορά Ισπανό προπονητή του οποίου δεν κατέχουμε το όνομα, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας παρουσιάζεται θετικός να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Όλα αυτά όμως σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του Πάμπου Χριστοδούλου στην ομάδα.  Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι διοικούντες δέχθηκαν αρκετά τηλεφωνήματα τις τελευταίες ημέρες από άτομα του περιβάλλοντος της Μεγάλης Κυρίας αλλά και από απλούς οπαδούς, οι οποίοι ζητούν την παραμονή Πάμπου στην Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ