ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: 2 εκατομμύρια Ευρώ η πρόταση Κάκου στον Πάμπο

Όπως σας αναφέραμε προηγουμένως, ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Σωματείου Σάββα Κάκου με τον Κύπριο τεχνικό Πάμπο Χριστοδούλου, με τις δύο πλευρές να δίνουν ραντεβού για αύριο Παρασκευή όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί το σήριαλ παραμονής ή όχι του Κύπριου τεχνικού.

Οι πιθανότητες για να μείνει ο Κύπριος τεχνικός είναι πλέον πολύ περισσότερες, μετά και την ισχυρή παρέμβαση Πουλλαίδη αλλά και το «θέλω» του κόσμου. Όπως σας αποκαλύπτει το Anorthosis24, στη σημερινή συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, ο Σάββας Κάκος ανέφερε στον Πάμπο Χριστοδούλου ότι σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή και παραμείνει στην ομάδα, τότε το μισθολόγιο που θα έχει στη διάθεσή του θα είναι 2 εκατομμύρια Ευρώ, δηλαδή μισό εκατομμύριο περισσότερο από αυτό που εξήγγειλε πριν μερικές εβδομάδες μέσα από το Anorthosis24. Ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε προ ημερών ότι τα 2 εκ. Ευρώ είναι το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει τίτλους του χρόνου.

Όπως είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε, η παρέμβαση Πουλλαίδη αλλά και ο «παλμός» του κόσμου υπέρ του Πάμπου, έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις τον Σάββα Κάκο, με τις πιθανότητες να παραμείνει ο Κύπριος τεχνικός να είναι περισσότερες από αυτές να μην συνεχίσει στο τιμόνι της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ