Αβέβαιο το μέλλον Λαμπάν – Οκκά – Σκοπελίτη

Τα συμβόλαια των Γιάννη Οκκά και Γιάννη Σκοπελίτη λήγουν το καλοκαίρι και στο Gala Dinner των γενεθλίων της ομάδας, ο πρόεδρος Σάββας Κάκος είχε εξαγγείλει την πρόθεση της διοίκησης να τους ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο, εάν το επιθυμούσαν. Ο Ελλαδίτης αμυντικός μέσος μάλιστα είχε απαντήσει θετικά και ο πρόεδρος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο. Ο Γιάννης Οκκάς, θεωρούμε ότι αν είχε σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα το είχε ανακοινώσει πριν από το τελευταίο παιχνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Με τα οικονομικά δεδομένα να έχουν διαφοροποιηθεί από τότε, δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο η επόμενη χρονιά θα βρει όντως τους δυο 35χρονους στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ή τουλάχιστον, αν η παραμονή τους θα είναι με τα περσινά μισθολογικά δεδομένα. Ίσως, δηλαδή, να παραμείνουν εάν και εφόσον αποδεχτούν μια γενναία μείωση στις απολαβές τους. Βαρύνουσας σημασίας θα είναι και η άποψη του προπονητή – εάν τελικά παραμείνει ο Πάμπος Χριστοδούλου – ο οποίος ίσως δεν πήρε αυτά που ανέμενε από τους αρχηγούς της ομάδας στα έξι παιχνίδια του στον πάγκο.

Εδώ μπαίνει και ο Λαμπάν, ο οποίος έχει συμβόλαιο. Η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι δύσκολη και δεν θα μας εκπλήξει με βάση τα όσα ακούγονται, εάν τεθεί και θέμα πώλησης του Λαμπάν, εάν και εφόσον υπάρξει πρόταση. Είναι γνωστό για παράδειγμα, ότι αποτελούσε διακαή πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο ήταν στο πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ