«Όσοι μείνουν θα έχουν μειωμένες απολαβές»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στο συνάντηση Πάμπου – Κάκου, αλλά και τι συμβαίνει με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών.

Για τη συνάντηση Πάμπου – Κάκου

«Είναι εβδομάδα προγραμματισμού. Θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθούμε τη νέα σεζόν. Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα Πάμπου Χριστοδούλου. Προηγήθηκε την περασμένη βδομάδα συνάντηση, όπου θέλαμε να δούμε τι σκέφτεται ο ίδιος για τη νέα περίοδο. Αντηλλάγησαν απόψεις και ανανεώθηκε το ραντεβού την επόμενη Τετάρτη. Το τι ειπώθηκε θα το κρατήσουμε στα ενδότερα του σωματείου».

Για το θέμα των συμβολαίων

«Προέχει η επιβίωση του σωματείου. Όποιος και να είναι ο προϋπολογισμός η Ανόρθωση θα έχει ψηλές βλέψεις. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε συναντήσεις και θα τρέξουμε πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και διαφορετική. Θα πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση. Οι μειώσεις είναι κάτι δεδομένο. Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν τι γίνεται. Είμαστε ενώπιον πρωτόγνωρων καταστάσεων. Οφείλουμε να κινηθούμε μειώνοντας ραγδαία τον προϋπολογισμό. Όποιος ποδοσφαιριστής και αν μείνει, θα έχει μειωμένες απολαβές».

Για τις παραιτήσεις στο Δ.Σ

«Κάποιοι θεώρησαν να θέσουν εαυτό ενώπιον του προέδρου και της διοίκησης. Αυτό δεν είναι παραιτήσεις. Άλλωστε εξέφρασαν τη διάθεση να συνεχίσουν να προσφέρουν στο σωματείο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ