«Κλείνει» ο Πάμπος, αρχίζει ο προγραμματισμός

Αν τελικά στο σημερινό ραντεβού του Πάμπου Χριστοδούλου με το διοικητικό ηγέτη της ομάδας Σάββα Κάκο καμφθούν και οι τελευταίες δυσκολίες, «κλείνει» οριστικά το θέμα προπονητή και ξεκινά ο προγραμματισμός άμεσα.

Ο πρώτος στόχος είναι σίγουρα μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Τις προηγούμενες χρονιές, στόχος ήταν η ένταξη στους ομίλους του Europa League και δυστυχώς – πλην της ΤσεΣεΚα – αποκλειόμασταν από χωριά των Βαλκανίων και γειτονιές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Φέτος, θα πρέπει παρόμοια λάθη – ή καλύτερα εγκλήματα – να αποφευχθούν, καθώς θα είναι τα τελευταία μας.

Στόχος πρέπει να είναι κάθε φορά το ματς της ερχόμενης Πέμπτης. Σοβαρά και προσγειωμένα, δεν μας παίρνει ούτε αντιπάλους να υποτιμούμε, ούτε σε τυχόν επιτυχίες να υπερβάλλουμε. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε, είναι πως δεν υπάρχουν προσωπικές επιτυχίες ή αποτυχίες. Συλλογικά θα πανηγυρίζουμε στις νίκες και όλοι μαζί θα κλαίμε στις ήττες. Απαιτείται λοιπόν σοβαρότητα από όλους, ώστε να γίνουν οι σωστές επιλογές στη στελέχωση της ομάδας, δίχως… τρικλοποδιές. Άνθρωποι που κατά το παρελθόν με τις επιλογές ή τις εισηγήσεις τους έβλαψαν το Σωματείο, ας κρατήσουν τα χέρια τους κοντά!

Φέτος, είναι η τελευταία χρονιά που η ομάδα μας απολαμβάνει το προνόμιο των βαθμών του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει βατούς αντιπάλους στο δεύτερο προκριματικό, το ίδιο και στον τρίτο σε περίπτωση που περάσουμε εκεί. Στα πλέυ-οφ, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να είμαστε στους δυνατούς, ωστόσο οι παγίδες όπως προαναφέραμε κρύβονται στους φαινομενικά «εύκολους» αντιπάλους των προηγούμενων γύρων. Αυτοί θα μας έχουν… προπονήσει αρκετά αν είμαστε προσγειωμένοι, ώστε στα πλέυ-οφ να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

Σοβαρότητα λοιπόν, σωστός σχεδιασμός και υλοποίηση του οικονομικού πλάνου που έχει τεθεί απαρρέκκλιτα. Δίχως στιγμιαίους ενθουσιασμούς και υπερβάσεις που πληρώνονται ακριβά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ