«Υπήρχε κέφι στα αποδυτήρια»

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο, ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του SuperSport FM ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Τόνισε πως με την έλευση του νέου προπονητή, υπήρχε κέφι και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια ενώ τόνισε τη σιγουριά του ότι από εδώ και πέρα θα δούμε μία νέα Ανόρθωση. Αναλυτικά τι είπε:

«Από χθες είδαμε αλλαγή και άλλο αέρα στα αποδυτήρια. Άλλαξε η ψυχολογία. Υπήρχε κέφι και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές. Βλέπω να αλλάζουν κάποια πράγματα. Κάποια βασικά πράγματα, θέλει να τα βελτιώσει ο νέος προπονητής. Είναι δύσκολο να αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας από την μια μέρα στην άλλη, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε μια νέα Ανόρθωση. Το Σάββατο θα δούμε μια ψυχωμένη Ανόρθωση που θα τα δώσει όλα για τη νίκη που χρειαζόμαστε για να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Με τον τρόπο που χειρίστηκε τους ποδοσφαιριστές ο κ. Χριστοδούλου, τους έχει κερδίσει. Θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο».

Για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων:

«Σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση. Σε κάποια που είχαμε καλή απόδοση δεν το εξαργυρώναμε αυτό με τα γκολ, ενώ είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα.   Χάσαμε βαθμούς για τρίτους λόγους. Αν έχουμε σωστές και δίκαιες διαιτησίες, αν σπάσει η κακοδαιμονία σε άμυνα και επίθεση και με το νέα άνεμο που πνέει θα ανακάμψει η Ανόρθωση. Θα το δούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο μας. Δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Είναι και οι τιμές μειωμένες και είναι ένας επιπλέον λόγος για να έρθουν στο γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ