Πετάξαμε πολλές ευκαιρίες, μας έμεινε μία

Στον κάλαθο των αχρήστων πετάξαμε αρκετές ευκαιρίες τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που έφερε το -6 ενώ είχαμε την αντίστοιχη διαφορά προς όφελός μας. Η πρώτη ευκαιρία που πετάξαμε ήταν το 0-0 με τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και μαζί το +8 που μπορούσαμε να πάμε μετά την ισοπαλία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας.

Από τη Σαλαμίνα και μετά ήρθαν τα γνωστά αποτελέσματα, τα οποία έφεραν την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο. Αύριο, είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η διαφορά είναι στο -6, με την τελευταία αγωνιστική να αντιμετωπίζουμε το ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο στόχος είναι στη χειρότερη να φέρουμε τη διαφορά στο -3, ώστε με νίκη τελευταία αγωνιστική να στεφθούμε πρωταθλητές.

Και για να γίνει αυτό, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά θα ακολουθήσει το παιγνίδι στο ΓΣΠ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη διαφορά στο «μαγικό» -3, ακόμη και αν επικρατήσει αύριο το ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια.

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή, αλλά στα πόδια μας είναι να κάνουμε την ανατροπή. Μπορούμε και έχουμε τους ποδοσφαιριστές για να το κάνουμε αυτό. Το θέμα όμως, είναι επιτέλους να το δούμε και σε πράξεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ