Οι αλλαγές στις οποίες θα προβεί ο Πάμπος

Πολλές αλλαγές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έχει να εφαρμόσει ο Πάμπος Χριστοδούλου. Τα αγωνιστικά κενά της Μεγάλης Κυρίας θα πρέπει να διορθωθούν αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για τον τίτλο, και αυτά τα κενά είναι αρκετά.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει να δουλέψει αρκετά στα στημένα, εκεί που παρουσιάζουμε τεράστιο πρόβλημα, δεχόμενοι τέσσερα τέρματα στους τελευταίους έξι αγώνες. Στις πρώτες προπονήσεις του με την Ανόρθωση, ο Πάμπος Χριστοδούλου έδωσε αρκετή βαρύτητα στα στημένα, αφού έβλεπε και ο ίδιος το πρόβλημα που υπήρχε στον τομέα αυτό.

Ο κ. Χριστοδούλου έχει να δουλέψει αρκετά και στη ψυχολογία της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν καθαρό μυαλό στο γήπεδο, και αυτό φαίνεται και στις απίστευτες ευκαιρίες που χάνουν, ενώ καθαρό μυαλό δεν υπάρχει και  όταν η μπάλα βρίσκεται στο δικό μας μισό, με αποτέλεσμα τα πολλά και εύκολα λάθη.

Η Ανόρθωση του Πάμπου, αναμένεται να είναι μία ομάδα η οποία θα πιέζει από ψηλά με ασφυχτικό πρέσσινγκ στους αντιπάλους, ενώ θα δούμε και περισσότερη συμμετοχή των ακραίων αμυντικών στο παιγνίδι, κάτι που δεν βλέπαμε με τον Λέβι προπονητή. Ο Πάμπος βασίζει πολλά στο παιγνίδι του στα άκρα, και η Κυρία έχει τους ακραίους οι οποίοι θα δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή.

Αναμένουμε επίσης να δούμε και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες, να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιγνίδια που έρχονται. Λαμπάν, Αβραάμ, ακόμη και Οχαγιόν, θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους που έχουν εξαντληθεί, να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ