Το θέατρο του παραλόγου στην καρδιά του πιο ένδοξου σωματείου

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του Anorthosis24.

 Το θέατρο του παραλόγου στην καρδιά του πιο ένδοξου σωματείου

Απόγνωση.  Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει επακριβώς το τι νιώθει ο απανταχού Ανορθωσιάτης μετά το πέρας των τελευταίων 2 μηνών.  Με συνοπτικές διαδικασίες η ομάδα μας κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να βρεθεί από την κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.  Εκεί που όλοι ετοιμαζόμασταν να χορέψουμε σε ρυθμούς dj alesso, καταφέραμε να γκρεμίσουμε ότι με κόπους χτίσαμε μετά από ενάμισι γύρο, μέσα σε 10 παιχνίδια.  Τί συμβαίνει όμως μέσα σε αυτήν την ομάδα;  Δουλεύουν όλα ρολόι ή μήπως νοσούμε σε διάφορους τομείς;

•       Μέν σούζεις τα πόθκια σου πριν να καβαλιτζέψεις τον άππαρο.  Δαμέ αρκέψαμε τζε επανηγυρίζαμε σαμπώς τζε το πρωτάθλημα εν ανάμισι γύρο.  Ούτε πως τα πιο δύσκολα παιχνίθκια εν μέστα playoffs.  Ούτε πως απέναντι μας είχαμε έναν αντίπαλο που για μένα είχε και θα έχει πάντα το πλεονέκτημα λόγω παρασκηνίου.  Ντάξει, εν να μου πείτε ναι μα είχαμε τζι έχουμε καλλύτερη ομάδα. Συμφωνώ. Έλα όμως που για να πιάεις πρωτάθλημα στην Κύπρο, πρέπει να κάμεις την τέλεια πορεία εχτός τζε αν σε λαλούν αποελ.  Δαμέ ο άλλος έστειλε πρόσκληση του Alesso να παρεβρεθεί στην φιέστα μας.

•       Διοίκηση. Ο πρόεδρος μας αν πάρουμε τα λεγόμενά του πρέπει να έσιει να τζιμηθεί 2 μήνες λόγω της ομάδας.  Αρκέψαν μου τωρά τζε τις ανακοινώσεις/απαντήσεις εναντίων του αποελ τζε δώστου κόλλες τζε χαρκιά.  Εγώ εν είμαι ποτζήνους που πορώνουντε με το να θκιαβάζουν ανακοινώσεις της διοίκησης. Εν να τους το πω ίσια. Εκάματε τα πίλλιες. Τον τζαιρό που έπρεπε να φωνάξετε για την διαιτησία εν το εκάμνατε τζε εμείνατε τωρά που εχάσαμε το πρωτάθλημα να απαντάτε σε ότι θκιαβάζετε μέστο ίντερνετ σαμπώς τζε εν να πιάμε πόντους. Ξαπολάτε τις ανακοινώσεις τζαι δέτε ιντάμπου εν να κάμετε να παίξουμε μάππα να πιάμε καμιά νίκη διότι έτσι όπως μας θωρώ εν να παλέψουμε τζαι για την Ευρώπη.

•       Εκπρόσωπος Τύπου. Ελείψαν μας οι Ανορθωσιάτες οι δημοσιογράφοι τζε πρέπει να γεμώνουμε το σωματείο με αεκτζήες, ομονοιάτες, αποελίστες τζε ξέρω γω τι άλλο.  Τζε άτε να πω εν επαγγελματίας ο Αλεξάντρου. ΗΝΤΑ ΜΑΣ ΕΠΕΡΙΠΕΖΕΣ ΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΟΤΙ ΕΝ ΝΑ ΔΩΚΟΥΜΕ 400 ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ; Παρεπιμπτόντως άλλος πάτσος τζιαμέ που έφαεν η διοίκηση. Περιπέζει μας το αποελ μέστα μάθκια τζε μεις σιήφκουμε κκελέ.  Επίσης quiz για πολύ δυνατούς λύτες. Ποιές είναι οι αρμοδιότητες των Αλεξάντρου, Αργυρού και Θεμιστοκλέους; Βρέστε τις διαφορές. Εκαταντήσαμε κέντρο πρόσληψης εκπρόσωπων τύπου.  Ο άλλος έθελεν μου τζαι βοηθό για να μπόρει να επιτελεί το θεάρεστο έργο του.

•       Προπονητής. Εν αντέξαμε το γεγονός ότι ένας προπονητής έμεινε πάνω που ένα χρόνο μέσ’ την Ανόρθωση. Ολόισια να τον φάμε. Προφανώς τζε έκαμε λάθη (Αλλαγές, αδυναμία στημένων, ψυχολογία κτλ). Το ότι μετά που 4 χρόνια η χρονιά που επαένναμε δυναμικά για πρωτάθλημα είναι τζε ταυτόχρονα η μόνη χρονιά που αφήκαμε προπονητή μέσ’ την ομάδα πάνω που ένα χρόνο εν απλή σύμπτωση να υποθέσω. Η διοίκηση; Ωπ λαλεί σου, να δώκω την κκελέ του Λεύι στους οπαδούς να φύει που πάνω μου το κάχρι.

•       Οπαδοί. Καλάν δαμέ πιάνουμε όσκαρ, νόμπελ, γκράμι, χρυσά βατόμουρα κτλπ. Έν τζαι μπόρουμε αν μεν διχαστούμε εν να πάθουμε τζαι τίποτε.  Οι της δυτικής: Καλάαν. Μιλούμε μεγάλη πάστα οπαδού ο δυτικαρέος. Κριτής του ό,τι κινείται μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Από καττινιέρη που εν έφερε την αγαπημένη του μάρκα γλυσταρκάς ως τον οπαδό της νότιας που εν φωνάζει πολλά τζε εν πορώνει τους παίχτες…που εν τζε τζίνοι αχάπαροι ώσπου να μπει γκολ.  Μπόρουμε να κάμουμε τζε χωρίς τους Μαχητές που είναι ούλλοι ένα τσούρμο μαστούριες, ο καρκίνος της ομάδας για τους οποίους πληρώνουμε βίρα προστίματα. Αλλά άμαν γινεί κανένα παναύρι με εισόδους, σημαίες κτλπ..τσουπ το κινητό πάνω να φκάλουμε φωτογραφία για να δείξουμε μετά στον καφενέ τζε να λαλούμε του αεκτζη: “Κάμνετε τζε σεις έτσι πανικό;”

•       Μαχητές. Άλλη ιστορία δαμε. Όποτε παν ούλλα του κ**ου μέστο ματς πρέπει να γινεί της που***ας γιατί έτσι εν να δείξουμε την οργή μας στους ‘μισθοφόρους τουρίστες.’  Πέφτουν πράματα μέστο γήπεδο, πιερώνει η ομάδα προστίματα αλλά άμαν μας ρωτήσουν εν έχουμεν ιδέα ποιος τα έσυρε μέσα τζε αγγρισιούμαστε που φταίουν το Συφί ως σύνολο. Σαμπώς τζε το συφι εν 15,000 μέλη τζε εν ξέρει ο ένας τον άλλο.

•       Παίχτες. Για τους φετινούς μας παίχτες μπόρω να γράψω έναν ολόκληρο βιβλίο. Σαμπώς τζε που την μια μέρα στην άλλη εξιάσαν την μάππα που ξέρουν.  Εν να μιλήσω για το τελευταίο ματς με το αποελ. Καλάν τζιαμέ εφκάλαν τζε το σιηνί τζε το παλλούτζι. Εν τούτο το ματς της χρονιάς, η τελευταία μας ευκαιρία να χτυπήσουμε τον τίτλο;  Τούτη ήταν η παρουσία που είχατε να δείξετε στο συγκεκριμένο ματς;  Ρε δαμέ οι οπαδοί ήταν να πεθάνουν που το άγχος τους για το συγκεκριμένο ματς, εχάσαμε 10 χρόνια που την ζωή μας τζι εσείς επίατε να παίξετε φιλικό με τους Λευκωσιάτες; Τζε μεν ακούω ανακοινώσεις σε στυλ χαϊδεμα αφκιών ότι εχάσαμε το παιχνίδι για τη διαιτησία. Το παιχνίδι εχάσαμεν το γιατί εκολωσυρνούμαστουν μέστο γήπεδο. Εν το εχάσαμε για το πέναλτυ που εν μας έδωκε γιατί πολλά απλά αν επαίζαμε μάππα ΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΡΕΙΑΖΟΥΜΑΣΤΟΥΝ.

•       Διαιτησία. Ο φετινός τίτλος στερήθηκε λόγω διαιτησίας κατά 50%. Μεν σας πω 40%. Το υπόλοιπο ποσοστό ανίκει στην παρουσία μας. Εμάς τζε κανενού άλλου. Τζαι λυπούμε πολλά που η διοίκηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι τούντο 40-50% εν 100%.
Φέρτε τον νου σας ώσπου εν ώρα που τον πρώτο ως τον τελευταίο, ο καθένας να κάμει την αυτοκριτική του γιατί δαμέ που εφτάσαμε αν συνεχίσουμε με τους εγωισμούς μας πάμε ολόισια για τέταρτη θέση.

Σωτήρης

Στείλτε τις δικές σας επιστολές στο [email protected]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ