Στον τελικό χωρίς αγώνες οι κοπέλες

Δεν έφτανε που η κλήρωση του Κυπέλου Πετόσφαιρας γυναικών έφερε στον δρόμο της Ανόρθωσης αδύναμους αντιπάλους, ούτε αυτά τα παιχνίδια δεν θα παίξει τελικά η ομάδα μας. Μετά την αποχώρηση του Πανιδαλιακού, σύμφωνα με πληροφορίες του Anorthosis24 την πρόθεση της να αποχωρήσει δήλωσε και η Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου, με την οποία θα αγωνιζόμασταν στα ημιτελικά.

Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, οι κοπέλες μας πάνε απευθείας στον τελικό της 30ης Απριλίου, για να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο τους. Η αντίπαλος του τελικού θα είναι μια εκ των Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΕΚ. Απόλλωνας και ΑΕΛ αγωνίζονται απόψε στον επαναληπτικό του 3-0 (κέρδισε εύκολα ο Απόλλωνας), ενώ η ΑΕΚ αγωνίζεται με το ΘΟΪ (επίσης 3-0 στο πρώτο παιχνίδι).

Ο πολύπειρος προπονητής της Ανόρθωσης, κ. Ομελτσένκο, δίνει μάχη να κρατήσει τις παίχτριες του σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι τον τελικό, αφού η απουσία επίσημων παιχνιδιών κάθε άλλο παρά ευεργετική μπορεί να είναι. Ακολουθείται πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ προγραμματίζεται να γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις 30 του Απρίλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ