Βάσος Μελαναρκίτης: «Υπάρχει πλάνο στις ακαδημίες»

Στο Anorthosis24 μίλησε ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ανόρθωσης, Βάσος Μελαναρκίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις ακαδημίες της Ανόρθωσης και για την επόμενη ημέρα μετά τον κανονισμό της ΚΟΠ για 10 Κύπριους ποδοσφαιριστές στην 25άδα του ρόστερ. Ο κ. Μελαναρκίτης μας ανέφερε πως υπάρχει πλάνο στο οποίο δουλεύουν στις ακαδημίες και πως η Ανόρθωση πρέπει να είναι έτοιμη να βγάλει ποδοσφαιριστές που θα στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα στο μέλλον.

Αναλυτικά τι μας είπε:

«Υπάρχει ένα πλάνο στις ακαδημίες της Ανόρθωσης στο οποίο δουλεύουμε συνεχώς για την ανέλιξη και την εξέλιξη κάποιων ποδοσφαιριστών που στο μέλλον θα μπουν στην πρώτη ομάδα. Ήδη στη δεύτερη ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν βελτιωθεί αρκετά, σε συνεργασία πάντα με την πρώτη ομάδα.

Υπάρχει το πλάνο κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές να ανεβούν στην πρώτη ομάδα γιατί τα δεδομένα αλλάζουν όπως είναι τα πράγματα τώρα. Η Ανόρθωση πρέπει να είναι έτοιμη και στον τομέα αυτό για να έχει τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν στη συνέχεια να τη στηρίξουν.

Με τη νέα νομοθεσία της ΚΟΠ για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, είναι δεδομένο ότι στην Ανόρθωση πλέον θα δοθεί περισσότερη προσοχή στις ακαδημίες, για αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουμε στη νέα κατάσταση». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ