Παραμονεύει η καταστροφή

Πλην 6 από ΑΠΟΕΛ, συν 2 και συν 3 από Ομόνοια και ΑΕΚ αντίστοιχα. Όπως φαίνεται και από το βαθμολογικό πίνακα, τα πράγματα είναι ευκολότερο να γίνουν χειρότερα παρά καλύτερα, και με την Ομόνοια να απέχει δύο βαθμούς από εμάς, καταλαβαίνει κανείς τη σημασία του αγώνα του Σαββάτου.

Με τον Απόλλωνα να έχει προβάδισμα απέναντι στην ΑΕΚ για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, και με την ΑΕΛ να έχει την Ομόνοια στην έδρα της στον άλλο ημιτελικό, μπορεί κανείς να κατανοήσει πόσο κοντά απέχει η ολοκληρωτική καταστροφή στη φετινή χρονιά, αν η ομάδα μας δεν μαζέψει τα συντρίμμια της και προχωρήσει με νίκες στους επόμενους αγώνες.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο, πρέπει να έρθει η νίκη που θα μας δώσει μία διαφορά ασφαλείας από την ομάδα της Λευκωσίας, και αν χάσει βαθμούς το ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ, τότε να κοντέψουμε την κορυφή.

Τα πράγματα βρίσκονται σε οριακό σημείο, και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, και το Σάββατο πρέπει να έρθει επιτέλους μία νίκη, και με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής να ζυγίσουμε τα νέα ίσως δεδομένα που θα υπάρξουν στο βαθμολογικό πίνακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ