ΠΑΝΣΥΦΙ: “Θα είμαστε άγρυπνοι φρουροί”

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο ΠΑΝΣΥΦΙ, με την οποία σχολιάζει τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τα του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ αλλά και επαναβεβαιώνει τη συνέχιση της αποχής από τα γήπεδα. Αναλυτικά:

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει δημόσια τη στήριξη του στα άδικα διωκόμενα αδέλφια μας που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση μετά τον αγώνα με την αεκ, την ώρα που άλλοι έριχναν μολότοφ κατά αστυνομικών, κατηγορούνταν γραπτώς και αφήνονταν ελεύθεροι.

Βλέπετε αυτοί οι άλλοι, οι εκ συστήματος ανώτεροι, έχουν την εύνοια κομματικού και ποδοσφαιρικού κατεστημένου. Οι βουλευτές τους και οι υπουργοί τους εξυπηρετούν συνεχώς τα συμφέροντα της ομάδας τους για ψηφοθηρικούς και όχι μόνο λόγους. Από την άλλη, οι δήθεν Ανορθωσιάτες πολιτικοί και βουλευτές, θυμούνται το ιστορικό μας Σωματείο μόνο στις φιέστες. Τέτοιους «Ανορθωσιάτες» δεν τους θέλουμε κύριοι και καλά κάνουν να μείνουν μακριά από τον Σύλλογο.

Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι η αγωνιστική κάμψη της ομάδας μας συνεχίζεται με συνέπεια ο Φοίνικας να μην έχει πανηγυρίσει νίκη από τον αγώνα με την Αγία Νάπα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος πλέον δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, γεγονός δυσάρεστο για τη σεζόν που ολοκληρώνεται σε ένα μήνα.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία για τη συνεχιζόμενη σφαγή της Ανόρθωσης από τα μαυροφορεμένα κοράκια. Το Σάββατο  ο κ. Τράττος κατάπιε καταφανέστατο πέναλτυ και αποβολή ενάντια στον Πάρντο και, το ακόμα πιο εξοργιστικό, βρήκε συνηγόρους στα πρόσωπα των κ.κ. Αβρααμίδη και Κυπριανίδη στην «αντικειμενικότατη» εκπομπή του ΑΝΤ1.

Καλούμε τα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. να προσέλθουν στον κεντρικό στη Λάρνακα για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με την Ομόνοια και διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης ότι θα είμαστε άγρυπνοι φρουροί των συμφερόντων του Φοίνικα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ