Ο Ρονκάτο ξέρει το δρόμο

Την περσινή χρονιά τα παιγνίδια με την Ομόνοια ήταν καθαρά δική του υπόθεση, καθώς στις δύο αναμετρήσεις που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την Ομόνοια  στο ΓΣΠ, η ομάδα μας πέτυχε ισάριθμες νίκες με χρυσό σκόρερ τον Βραζιλιάνο.

Στις δύο εκτός έδρας περσινές μας νίκες, ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που σημείωσε τα νικητήρια τέρματα. Στο ματς για τα πλαίσια του β΄γύρου ο Βραζιλιάνος στο 84′  εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ασσίστ του Λαβόρδε και με πλασέ έστειλε την μπάλα  αργά και βασανιστικά  στα αντίπαλα δίχτυα και εμάς στους εφτά ουρανούς.

Στο παιγνίδι των play-off, το οποίο και διεξήχθη χωρίς θεατές, ο Ρονκάτο στο 93′ πήρε το “rebound” από το χαμένο τετ-α-τετ του Οκκά και με περίσσια ψυχραιμία σημάδεψε εύστοχα στην γωνία, γκολ που δεν έδωσε μόνο την νίκη αλλά και το δικαίωμα στην ελπίδα για κατάκτηση του τίτλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στα δύο παιγνίδια η ομάδα μας τελείωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές ,καθώς στο παιγνίδι για την κανονική διάρκεια, ο Άντιτς δέχθηκε κόκκινη πριν το τέλος του ημιχρόνου ενώ σε αυτό στην φάση των play-off ήταν η σειρά του Λαβόρδε να εισπράξει την κόκκινη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ