Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μας αποκαλεί αμνοερίφια!

Μετά τις φασιστικού περιεχομένου δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της εταιρίας ΑΠΟΕΛ – περί “εκ φύσεως ανωτέρων Αποελιστών” – ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ προχωρά ακόμα ένα βήμα, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο τους Ανορθωσιάτες και προσπαθώντας να τους πατρονάρει, εξαπολύοντας χαμηλού επιπέδου επίθεση κατά της διοίκησης του συλλόγου.

Ο Χριστόφορος Ποταμίτης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φανερά εκνευρισμένος και εκτός ελέγχου, αρχικά αποδίδει πιστοποιητικά ιστορικότητας και ελληνικότητας, αποφαινόμενος ότι το Σωματείο του είναι το πιο ιστορικό και πιο ελληνικό. Είναι φαίνεται “εκ φύσεως ανώτερο”, όπως οι οπαδοί του…

Προχωρά ακόμα ένα βήμα, σχολιάζοντας τη σημερινή ανακοίνωση του ΔΣ της Μεγάλης Κυρίας και γράφει: “Τέτοιες φτηνές ανακοινώσεις μου θυμίζουν κάποιες άλλες παρόμοιες που θυμούνται το πραξικόπημα κάθε φορά που θέλουν να αποπροσανατολίσουν τα αμνοερίφια…“. Προκαλούμε τον κ. Ποταμίτη – αν δεν εννοεί εμάς – αν τολμά να πει ποια είναι τα αμνοερίφια.

Ενώ εμείς αναμέναμε κάποιοι να “μαζέψουν” το Χ”Λιασή, φαίνεται ότι είναι αυτοί οι κάποιοι ακριβώς που τον τροφοδοτούν και τον εξουσιοδοτούν να προβαίνει στις εμπρηστικές και προκλητικές κατά καιρούς δηλώσεις του, πίσω από τις οποίες εντέχνως κρύβονται. Να που έπεσαν οι μάσκες.

Ολόκληρο το παραλήρημα Ποταμίτη, πιο κάτω:

potamitis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ